Bookmarks

    Μόλις μία αγωνιστική έχει απομείνει προκειμένου ο Α.Ο.Κ. να κατακτήσει την κορυφή του 1ου ομίλου της Γ΄ εθνικής κατηγορίας και στην αυλαία του πρωταθλήματος όλοι η Καβάλα αναμένεται να μετακομίσει στην Ξάνθη για το εκτός έδρας παιχνίδι με την τοπική Ασπίδα.

     

    Για την προτελευταία αγωνιστική το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη έκανε το χρέος του και με σκορ (3-1), το οποίο είναι πλασματικό σε σχέση με τις ευκαιρίες που έχασαν οι «Αργοναύτες» πήρε το νικηφόρο αποτέλεσμα. Μία νίκη η οποία εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το ότι συνδυάστηκε με την  εξαιρετική εμφάνιση των παικτών του Α.Ο.Κ. και τις πολλές χαμένες ευκαιρίες, αφήνουν ιδιαίτερα ικανοποιημένο και πολύ ευχαριστημένο τον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη όπως ο ίδιος υπογράμμισε στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

    Οι δηλώσεις του Παύλου Δρερμιτζάκη

    Χαρακτηριστικά ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Παύλος Δερμιτζάκης στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ομάδα της Αλεξανδρούπολης δήλωσε τα εξής:

     

    -«Εδώ και πολλές εβδομάδες η νίκη για την ομάδα μας είναι μονόδρομος.  Αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε και στο παιχνίδι με τον Εθνικό μέσα από την αγωνιστική μας πειθαρχία και το πλάνο που ακολουθήσαμε σε όλο το παιχνίδι χωρίς να υποτιμήσουμε καμία ομάδα.  Δεν είναι σωστό να υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο Βλέπετε ότι οποιοδήποτε λάθος το «πληρώνουμε».  Θα έλεγα ότι όλη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε όσο το δυνατότερο καλύτερα γι` αυτό το παιχνίδι και πραγματικά στο αγώνα προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε προβλήματα στον αντίπαλο κυρίως από τα άκρα και τον άξονα, προκειμένου να τελειώσουμε όσο πιο γρήγορα το ματς.  Θα έλεγα ότι στο Α` μέρος κάναμε πάρα πολλές φάσεις. Είχαμε μια πολύ καλή εικόνα. Το ίδιο θέλαμε και στην επανάληψη του παιχνιδιού.  Απλώς αγχωθήκαμε στο 52` με τη μοναδική φάση που μας έκανε ο αντίπαλος και το γκολ που δεχθήκαμε.  Καταλαβαίνετε όταν έχει προηγηθεί και ένα παιχνίδι όπως ήταν με το Καλαμπάκι, δεν παύει να περνάνε περίεργες σκέψεις από το μυαλό μας. Θεωρώ ότι είχαμε καλή εικόνα γενικά σαν ομάδα και μπορέσαμε να πετύχουμε μια νίκη μ` ένα σκορ που μας έδινε μια ασφάλεια μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Συγχαρητήρια στους παίκτες. Έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι μπροστά μας και θέλουμε τη νίκη για να πετύχουμε το στόχο μας που είναι πρωταθλητές και  άνοδος σε άλλη κατηγορία.

    Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο με αντίξοες καιρικές συνθήκες και μας συμπαραστάθηκε. Εύχομαι τα καλύτερα στον  Εθνικό που είναι η κορυφή της πυραμίδας στο νομό.

    Εύχομαι στο φίλο μου τον Γιώργο Δίγκα τα καλύτερα και συγχαρητήρια για την  κατάκτηση του κυπέλλου.   Προσπαθώ να πω στα παιδιά είναι να έχουν ηρεμία στο παιχνίδι και συγκέντρωση.  Δεν αφήνουμε την αντίπαλη ομάδα να μας δημιουργεί ευκαιρίες. Αυτό γίνεται γιατί έχουμε τρομερές ισορροπίες σαν ομάδα.  Στα 13 εντός έδρας παιχνίδια, είχαμε 11 νίκες και 2 ισοπαλίες. Πετύχαμε 38 γκολ και δεχθήκαμε 2 γκολ. Είναι πολύτ σημαντική στατιστική και ιδιαίτερη για την ομάδα μας»

     

    Comments are closed.