Bookmarks

    Αγωνιστική που έβαλε φωτιά τόσο στη μάχη της 2ης θέσης όσο και στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία ήταν 27η αγωνιστική στον Βορρά της Β’ Εθνική, με βάση και τα αποτελέσματα της με την ομάδα της Ελευθερούπολης να είναι ζωντανή στο κυνήγι της ανόδου.

     

    Η ΧΑΝΘ πήρε τη νίκη κόντρα στα Φάρσαλα και έχει βάσιμες ελπίδες να ολοκληρώσει ονειρικά τη φετινή σεζόν, έχοντας ως στόχο την πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Μείζονος σημασίας νίκη πήραν οι Ίκαροι Σερρών που επικράτησαν του Φιλίππου Βέροιας και έχουν πλέον πιθανότητες να πετύχουν το στόχο της παραμονής. Ανάλογης σημασίας ήταν και η νίκη της Γέφυρας που επικράτησε του 2ου Αγρινίου και βλέπει πιο αισιόδοξα την επόμενη μέρα. Την ήττα του Αγρινίου εκμεταλλεύτηκε η Ελευθερούπολη που νίκησε τους Μαχητές-Πειραματικού και συνεχίζει να ελπίζει στην άνοδο. Πολύ κοντά στην παραμονή είναι και ο Έσπερος Λαμίας που επικράτησε του Στρατωνίου.

     

    Με βάση αυτά τα αποτελέσματα σας παρουσιάζουμε τους κορυφαίους της 27ης αγωνιστικής και δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να αναδείξει τον MVP και τον προπονητή της αγωνιστικής, οι οποίοι είναι οι εξής.

     

    Αναλυτικά:

    Απόλλων Δεληγεώργης (ΧΑΝΘ): Πολύ καλή παρουσία από το νεαρό πόιντ γκαρντ της ΧΑΝΘ κόντρα στα Φάρσαλα. Ο Δεληγέωργης ετοιμάζεται να ολοκληρώσει μία γεμάτη σεζόν φέτος στην ιστορική ΧΑΝΘ, με την εμφάνιση του κόντρα στα Φάρσαλα, να είναι ανάλογη των προηγούμενων αγώνων. Ο νεαρός γκαρντ λειτούργησε άψογα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και με τους 19 πόντους του οδήγησε τους Θεσσαλονικείς σε μία άνετη νίκη.

     

    Δημήτρης Καραμπέκης (Ίκαροι Σερρών): Οι Ίκαροι μπορεί φέτος να μην κυνηγούν την άνοδο, όπως πέρυσι που έφτασαν πάρα πολύ κοντά στο στόχο, αλλά την παραμονή στην κατηγορία και μπορεί να φάνταζε μέχρι πρότινος ως ένα μακρινό όνειρο, όμως η νίκη επί του Φιλίππου Βέροιας άλλαξε τα δεδομένα, με τον Δημήτρη Καραμπέκη να είναι εις εκ των πρωταγωνιστών, πετυχαίνοντας 22 πόντους, όντας ο παίκτης που μαζί με τον Κακιούζη, οδήγησαν την ομάδα τους σε αυτή τη μεγάλη διαφορά.

     

    Άρης Παπαδόπουλος (Γέφυρα): Εξαιρετική εμφάνιση από το νεαρό φόργουορντ της Γέφυρας κόντρα στο Αγρίνιο. Σε ένα παιχνίδι όπου η Γέφυρα φάνταζε το απόλυτο αουτσάιντερ και βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο, ενόψει και της μάχης της παραμονής στην κατηγορία, ο Άρης Παπαδόπουλος ήταν αυτός που έδωσε τις λύσεις για την ομάδα του. Μπορεί ο Ζιάκας με τον Αποστολίδη να ήταν αυτοί που τράβηξαν την ομάδα στα δύσκολα, ο νεαρός φόργουορντ όμως ήταν αυτός που με τα τρίποντα του βοήθησε ώστε να έρθει η μεγάλη νίκη, σημειώνοντας 15 πόντους.

     

    Θοδωρής Τεπετίδης (Έσπερος Λαμίας): Μεστή παρουσία από τον έμπειρο φόργουορντ του Έσπερο κόντρα στο Στρατώνι. Σε έναν αγώνα που φάνταζε χαμένος στο τέλος του α’ ημιχρόνου, η ομάδα του Γιάννη Σοφογιάννη κατάφερε να πετύχει την μεγάλη ανατροπή, έχοντας 48 πόντους στα επόμενα δεκάλεπτα και έχοντας ρεσιτάλ ευστοχίας από τα 6,75. Ο Θοδωρής Τεπετίδης ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της ανατροπής, πετυχαίνοντας 24 πόντους και ευστοχώντας σε 5 τρίποντα, σε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του.

     

    Γιάννης Σταμπουλής (Ελευθερούπολη): Μοναδικός… επιζών σε έναν αγώνα που η μπάλα δεν έμπαινε στο καλάθι ούτε με αίτηση. Ο αγώνας της Ελευθερούπολης με τους Μαχητές-Πειραματικού κέρδισε τους προβολείς του ενδιαφέροντος για το πολύ μικρό σκορ με το οποίο τελείωσε η αναμέτρηση, με τις δύο ομάδες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές στα αμυντικά τους καθήκοντα. Ο Γιάννης Σταμπουλής κατάφερε να είναι στους διασωθέντες, πετυχαίνοντας 19 πόντους, ήτοι το 44% των συνολικών πόντων της ομάδας του.

     

    Προπονητής της αγωνιστικής: Κώστας Παραδάς (Γέφυρα):

    Η Γέφυρα βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής με την πλάτη στον τοίχο, με δεδομένο πως γνώριζε ότι σε ενδεχόμενη ήττα από το Αγρίνιο θα βρισκόταν σε δυσχερή θέση για την παραμονή στην κατηγορία. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Κώστα Παραδά όχι μόνο δεν βρέθηκε σε δύσκολη θέση, αλλά κατάφερε να πάρει και μια πολύ σπουδαία νίκη και μάλιστα με μεγάλο σκορ, δείχνοντας ότι έχει βρει πλέον τα πατήματα της και βαδίζει στο δρόμο προς την παραμονή στην κατηγορία, με τον Κώστα Παραδά να επωμίζεται μεγάλο μερίδιο της ευθύνης.

     

    Comments are closed.