Bookmarks

    Οι πανηγυρισμοί καλά κρατούν ακόμη στο «στρατόπεδο» του Α.Ο.Κ. μετά την κατάκτηση της κορυφής και της 1ης θέσης του βαθμολογικού πίνακα του 1ου ομίλου της Γ΄ εθνικής κατηγορίας και η ικανοποίηση η οποία επικρατεί εντός αλλά και εκτός των αποδυτηρίων της ομάδας αφενός είναι τεράστια αφετέρου χαρακτηρίζεται πέρα για πέρα δικαιολογημένη.

     

    Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί τόσο την ημέρα του αγώνα μέσα στην Ξάνθη, στην αυλαία του πρωταθλήματος, τα γλέντια που ακολούθησαν και το ξέσπασμα εκείνων που βρίσκονται μέσα στα αποδυτήρια του Α.Ο.Κ. αλλά και των φιλάθλων του αποδεικνύουν έμπρακτα το πόσο πολύ όλοι «διψούσαν» για τον τίτλο, πόσο πολύ ήθελαν τη μεγάλη άνοδο. Το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη πανηγυρικά κατέκτησε αυτό που αναζητούσε από την αρχή του πρωταθλήματος και πλέον περιμένει να μάθει  σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται προκειμένου να ξεκινήσει ο σχεδιασμός ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου. Εκείνο βέβαια το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι ο αρμόδιος υφυπουργός αθλητισμού μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, δεν δείχνει να είναι διαθετημένος όχι μόνο να υπαναχωρήσει αλλά και να επανεξετάσει το θέμα της αναδιάρθρωσης. Αντίθετα δείχνει να είναι αποφασισμένος να την προχωρήσει, όπως άλλωστε και διαμήνυσε στους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος με τους οποίους συναντήθηκε στις αρχές της εβδομάδας που διανύουμε.

     

    Ο Α.Ο.Κ. επέστρεψε στις προπονήσεις

    Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας της Καβάλας μπορεί να ολοκληρώθηκαν, η αυλαία του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ΄ εθνικής να έπεσε και τα φώτα να έσβησαν αλλά ωστόσο μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Παύλος Δερμιτζάκης στους ποδοσφαιριστές του άπαντες επέστρεψαν στις προπονήσεις της ομάδας. Προπονήσεις οι οποίες αναμένεται να συνεχιστούν μέχρι και την 2η εβδομάδα του επόμενου μήνα και μέχρι τότε το συγκρότημα της Καβάλας αναμένεται να δώσει μία σειρά φιλικών αγώνων. Στη διάρκεια τους μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες μας πολύ πιθανό θεωρείται να δοκιμαστούν και κάποιοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα βρεθούν στο μικροσκόπιο και μεταγραφικό «στόχαστρο» των «Αργοναυτών».

     

    17 Responses to “Οι πανηγυρισμοί καλά κρατούν ακόμη στο «στρατόπεδο» των «Αργοναυτών»”