Bookmarks

    Αυτό το παιχνίδι που ξεκίνησε ως εφιάλτης και τελείωσε ως ένα παραμυθένιο απόγευμα στον Α.Ο.Κ. κανένας πραγματικά δεν θέλει να το ξαναζήσει αφού η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη που βρέθηκε στην κόλασε μέσα στην ΑΕ Καλαμπακίου στο 80ο λεπτό που έχανε με (1-00 μέσα σε 10 λεπτά κατάφερε να βρεθεί στον παράδεισο φτάνοντας τελικά   στην πολύ σπουδαία νίκη με σκορ (1-3) .

     

    Όλοι όσοι βρέθηκαν στο συγκεκριμένο γήπεδο έζησαν πραγματικά ένα συγκλονιστικό απόγευμα, με πολλές συγκινήσεις , και με συναισθήματα ανάμεικτα τα οποία θα παραμείνουν χαραγμένα στις καρδιές του για μία ολόκληρη ζωή. Το γκολ των γηπεδούχων προς το τέλος του παιχνιδιού έδειχνε να διαλύει τα όνειρα των «Αργοναυτών» για απευθείας άνοδο αλλά για πολλοστή φορά αποδείχθηκε το ότι, στο ποδόσφαιρο ποτέ μην πεις ποτέ. Τα δύο γκολ του Βαλαβανόπουλου και το ένα του Λίτσκα οδήγησαν τους πάντες στο να ξεσπάσουν μετά το τέλος του παιχνιδιού μιας και ο εφιάλτης μετατράπηκε σε ένα πολύ γλυκό όνειρο από το οποίο κανένας καβαλιώτης  δεν ήθελε να ξυπνήσει. Μάλιστα ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Παύλος Δερμιτζάκης μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕ Καλαμπακίου στις δηλώσεις που έκανε στους εκπροσώπους του αθλητικού ρεπορτάζ περιέγραψε τις μοναδικές στιγμές της τεράστιας νίκης, εκφράζοντας το μεγάλο ευχαριστώ όλων , φιλάθλων και ποδοσφαιριστών.

     

    Οι δηλώσεις του Παύλου Δερμιτζάκη

    Χαρακτηριστικά  ο προπονητής της Καβάλας  Παύλος Δερμιτζάκης μετά την τεράστια νίκη μέσα στην έδρας της ΑΕ Καλαμπακίου δήλωσε τα εξής:

     

    «Εκείνο το οποίο θέλω να τονίσω είναι το ότι αυτή η ομάδα έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον και το σίγουρο είναι ότι η διοικούσα επιτροπή χρειάζεται την στήριξη όλων των ανθρώπων. Σήμερα ήταν ένα ματς με φοβερή διακύμανση του σκορ. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και συσπειρωμένοι στα δύσκολα και όλοι να πιστεύουν στην ομάδα. Είδα ανθρώπους να φεύγουν στο 1-0. Δεν έπρεπε.  Στον ΑΟΚ πρέπει να έρθουν και άλλοι παράγοντες.  Συγχαρητήρια στο Καλαμπάκι που μετά το 1-0 δεν έπαιξε με σκοπιμότητα. Ευχαριστώ θερμά τον κόσμο που ήρθε και μας βοήθησε. Είμαι πολύ χαρούμενος που στο τέλος δικαιώσαμε και τους φιλάθλους μας».

    Comments are closed.