Bookmarks

    Η πιο μεγάλη ώρα για τον Α.Ο.Κ. είναι τώρα μιας και στη διάρκεια του ενενηντάλεπτου στην Ασπίδα Ξάνθης την Κυριακή (14/4) το απόγευμα, στην αυλαία του 1ου ομίλου της Γ΄ εθνικής κατηγορίας το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη κατακτώντας τη νίκη αυτόματα κατακτά την κορυφή και εξασφαλίζει την πολυπόθητη άνοδο.

     

    Πρόκειται για το παιχνίδι όχι μόνο της χρονιάς για τους «Αργοναύτες» αλλά για το ματς των τελευταίων ετών για τον Α.Ο.Κ. ο οποίος συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας. Πρόκειται για ένα παιχνίδι το οποίο πώς και πως άπαντες περιμένουν να ζήσουν στο «στρατόπεδο» της ομάδας της Καβάλας προκειμένου  όλοι μαζί σε μία αγκαλιά να πανηγυρίσουν την πολυπόθητη άνοδο. Δικαιολογημένα  οποιαδήποτε κινητοποίηση είναι σίγουρα μέσα στη σφαίρα της λογικής, όπως η λογική λέει λόγω της διαφοράς δυναμικότητας που υπάρχει μεταξύ της Ασπίδας Ξάνθης που έχει υποβιβαστεί και του Α.Ο.Κ. ότι το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη μπορεί να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης ώστε η σπουδαία άνοδος να γίνει πραγματικότητα. Θα είναι η στιγμή που όλοι περιμένουν εδώ και χρόνια, θα είναι η στιγμή που όλοι θέλουν να ζήσουν, θα είναι η μεγάλη στιγμή των πανηγυρισμών και κυρίως της δικαίωσης μιας τεράστιας προσπάθειας που καταβλήθηκε φέτος, από τη διοίκηση του καβαλιώτικου συλλόγου, την τεχνική της ηγεσία και τον ικανότατο προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη, τους ποδοσφαιριστές αλλά και τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας.

     

    Χαμηλά οι τόνοι μέσα στα αποδυτήρια

    Μέσα στα αποδυτήρια του Α.Ο.Κ. οι τόνοι είναι πολύ χαμηλοί και αυτούς θέλει να κρατήσει ο Παύλες Δερμιτζάκης  μέχρι την ώρα του αγώνα στην Ασπίδα Ξάνθης προκειμένου οι ποδοσφαιριστές του με την πρέπουσα σοβαρότητα και τον ανάλογο σεβασμό να αντιμετωπίσουν την ομάδα της Ξάνθης. Χαρακτηριστικά τα οποία απαιτούνται σε ένα παιχνίδι όπως αυτό της αυλαίας το οποίο δικαιολογημένα από κάποιους χαρακτηρίζεται πονηρό και απαιτεί καθαρό μυαλό και κυρίως νηφαλιότητα. Το σίγουρο είναι ότι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που διανύουμε ο Παύλος Δερμιτζάκης προσπάθησε να περάσει όλα αυτά τα στοιχεία στους ποδοσφαιριστές  του προκειμένου ο Α.Ο.Κ. να παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Το ευχάριστο πάντως για την τεχνική ηγεσία του είναι το ότι σε αγωνιστικό επίπεδο το συγκρότημα της Καβάλας δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα και ο Α.Ο.Κ. θα αγωνιστεί στην Ασπίδα Ξάνθης, πάνοπλος.

     

    Τεράστια είναι η κινητοποίηση

    Στην αντίστροφη μέτρηση έναρξης του παιχνιδιού αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η κινητοποίηση των καβαλιωτών φιλάθλων είναι τεράστια και η συνεργασία με τα διοικούσα επιτροπή του Α.Ο.Κ. δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη μετακίνηση των καβαλιωτών φιλάθλων στην Ξάνθη. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις περισσότεροι από 500 καβαλιώτες φίλαθλοι θα μετακινηθούν στη γειτονική πόλη είτε με τα δωρεάν λεωφορεία που βάζει η διοικούσα επιτροπή της ομάδας είτε με τα επιβατικά τους αυτοκίνητα. Μάλιστα θα πρέπει να τονίσουμε ότι το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα της Ασπίδας με τον Α.Ο.Κ. στην κυριολεξία θα ντυθεί στα μπλε σε μία από τις μαζικότερες μετακινήσεις των καβαλιωτών φιλάθλων των τελευταίων ετών.

     

    Comments are closed.