Bookmarks

    Όπως έγινε γνωστό από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, σε συνεργασία με την Ακαδημία Διαιτησίας της ΕΠΟ, ενημέρωσε την ΕΠΣ Καβάλας ότι, πρόκειται να πραγματοποιηθεί Πανελλήνιο εξειδικευμένο Σεμινάριο Γυναικών Διαιτητών και Βοηθών Διαιτητών από 16 Απριλίου 2019 έως 18 Απριλίου 2019.

     

    Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Χαλκίδας και θα ξεκινήσει το μεσημέρι της Τρίτης 16/4/2019, με τις διαδικασίες του να ολοκληρώνονται το μεσημέρι της Πέμπτης 18/4/2019.

     

    Επιμόρφωση  προπονητών της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, σε συνεργασία με το Τμήμα Ανάπτυξης Ποδοσφαίρου και Εκπαίδευσης της ΕΠΟ, αλλά και το Σύνδεσμο Προπονητών, συνεχίζει να εργάζεται με ζήλο για τη συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση  του Καβαλιώτη προπονητή ποδοσφαίρου.

    Κινούμενη προς αυτή την κατεύθυνση, η Επιτροπή Προπονητών της ΕΠΣ Καβάλας προμηθεύτηκε από την ΕΠΟ και θέτει στη διάθεση όλων των προπονητών της Ένωσής μας, καθώς και κάθε ενδιαφερομένου δύο νέα DVD, τα οποία αποτελούν  παραγωγή της ΕΠΟ, στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος «Μπάλα Παντού 2018 – 2024». Τα πρώτο DVD έχει σαν θέμα τα «Χαρακτηριστικά Ποδοσφαιριστών ανά θέση». Σε αυτό αποτυπώνονται οι απαιτήσεις και τα χαρακτηριστικά ανά θέση, μέσα από ατομικά στιγμιότυπα Ελλήνων διεθνών ποδοσφαιριστών  από το 2000 έως το 2018, με έμφαση στη γενιά του 2004.

    Το δεύτερο DVD αφορά την «Προπόνηση φυσικής κατάστασης στο ποδόσφαιρο», όπου  παρουσιάζεται ένα προοδευτικό πρόγραμμα βελτίωσης παραμέτρων φυσικής κατάστασης για τις ηλικίες 12-18 χρονών. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να τα αντιγράψουν, ώστε να ενημερωθούν και να εμπλουτίσουν το προπονητικό τους έργο.

    Όλοι γνωρίζουμε τη σπουδαία θέση που κατέχει ο προπονητής στο χώρο του ποδοσφαίρου, καθώς είναι ο δάσκαλος στον οποίο εμπιστευόμαστε τους μικρούς ποδοσφαιριστές, ώστε να τους μεταδώσει όλα τα εφόδια για να γίνουν σωστοί άνθρωποι, να μάθουν να πειθαρχούν, να βάζουν πρόγραμμα στην καθημερινότητα τους, να βάζουν προτεραιότητες και στο τέλος να μάθουν την τέχνη του ποδοσφαίρου. Σε αυτήν την κατεύθυνση θα συνεχίσει να εργάζεται το Δ.Σ. της ΕΠΣ Καβάλας, ώστε το Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο να κάνει  βήματα  προόδου  και ανάπτυξης.

     

    Comments are closed.