Bookmarks

    Το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Απριλίου εκπρόσωποι του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας απένειμαν τα κύπελλα στους πρωταθλητές των τριών ομίλων της Β’ Κατηγορίας, για την περίοδο 2018 – 2019.

     

    Ειδικότερα να υπογραμμιστεί ότι μέσα σε εορταστικό κλίμα και με τον κόσμο να δίνει βροντερό παρών, η ΔΟΞΑ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ, Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΦΑΝΙΟΥ και ο Γ.Π.Ο. ΚΕΡΑΜΩΤΗΣ σήκωσαν τα τρόπαια του πρωταθλητή στα γήπεδα Αμυγδαλεώνα, Ορφανίου και Κεραμωτής, αντίστοιχα, ρίχνοντας με αυτόν τον τρόπο την αυλαία των πρωταθλημάτων της Β’ Κατηγορίας της τοπικής μας ένωσης. Τέλος να αναφέρουμε ότι οι τρεις πρωταθλήτριες ομάδες των Β’ Κατηγοριών είναι και αυτές που εξασφάλισαν το εισιτήριο για την απευθείας άνοδο στην Α’ Κατηγορία, για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.

     

    Ευχές στο Νέστο

    Με δελτίο τύπου που εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας εύχεται καλή επιτυχία στο ΝΕΣΤΟ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ για τους αγώνες κατάταξης που αφορούν την άνοδο στη Β’ Εθνική Κατηγορία.

    Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Καβάλας θα βρίσκονται δίπλα στην ομάδα του κάμπου, τόσο στη Νέα Τρίγλια Χαλκιδικής στις 5/5/2019, όσο και στη Χρυσούπολη  στις 12/5/2019, ώστε να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια του ιστορικού μας συλλόγου να βρεθεί στη Β’ Εθνική Κατηγορία τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

     

    Ευχές για καλό Πάσχα

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας εύχεται σε όλους τους παράγοντες, ποδοσφαιριστές, προπονητές, διαιτητές, καθώς και φιλάθλους του νομού Καβάλας, για τις άγιες ημέρες του Πάσχα,Χρόνια πολλά και Καλή Ανάσταση με υγεία, αισιοδοξία, αλληλεγγύη, αγάπη και ελπίδα.

    Comments are closed.