Bookmarks

    Νέο αλαλούμ διαφαίνεται στον ποδοσφαιρικό χάρτης της χώρας μας, με την περίφημη αναδιάρθρωση στην οποία επιμένει να προχωρήσει ο αρμόδιος υφυπουργός Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδης, που ακόμα δεν έχει ψηφιστεί από την Βουλή καθώς τώρα που πρόκειται να κατατεθεί, κλείνει το Κοινοβούλιο για Μεγάλη Εβδομάδα.

     

    Μέχρι τότε τα πάντα είναι ανοιχτά και η κατάσταση ρευστή ως προς τη μορφή που αυτή θα έχει. Όπως είναι γνωστό η ομάδα της Καβάλας με τις άλλες πρωταθλήτριες των υπολοίπων ομάδων της Γ Εθνικής κατηγορίας απειλούν να μην κατέβουν στη νέα Football League και ο υφυπουργός Γ. Βασιλειάδης έχει δεσμευθεί να εξετάσει τρόπους άρσης των αδικιών που υπάρχουν, ιδίως για τις ομάδες που φέτος αγωνίζονταν στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

    Για να μην φτάσουμε λοιπόν στο σημείο εκείνο όπου οι οκτώ πρωταθλητές των ισάριθμων ομίλων της Γ’ Εθνικής του χρόνου να παίζουν και πάλι στη… Γ’ Εθνική, αφού ουσιαστικά τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία θα είναι η Football League, ένα νέο σενάριο θελει να γίνουν μπαράζ μεταξύ των οκτώ πρωταθλητών για δύο θέσεις στη νέα Super League 2.

    Εκείνο βέβαια το οποίο πρέπει να υπογραμμίσουμε είναι το ότι το νέο αυτό σενάριο θέλει επίσης οι υπόλοιπες έξι ομάδες να πηγαίνουν στην Football League, αλλά το ίδιο να συμβαίνει και με τους οκτώ δευτεραθλητές, να μην χρειαστούν δηλαδή θα μπαράζ του Νέστου Χρυσούπολης με την Τριγλια από την Χαλκιδική, για τα οποία ωστόσο ήδη έχει γίνει η κλήρωση.

    Το νέο σενάριο το δημοσιεύει από τα ξημερώματα της Μεγάλης Τετάρτης το αθλητικό μπλογκ του γνωστού δημοσιογράφου Κυριάκου Θωμαΐδη «Δίκη» και επί λέξει αναφέρει τα εξής:

    -«Νέο σενάριο: Δύο ομάδες της Γ’ Εθνικής να ανέβουν απευθείας στη Super League 2. 
    Μέσω μπαράζ μεταξύ των πρωταθλητών. 
    Και όλοι οι δευτεραθλητές της Γ’ να πάνε Football League».

     

    Comments are closed.