Bookmarks

    Η διοικούσα επιτροπή του Α.Ο.Καβάλα εξέδωσε δελτίο τύπου μέσα από το οποίο ευχαριστεί θερμά τον κόσμο για την ανταπόκριση του στην λαχειοφόρο οικονομικής ενίσχυσης και ενημερώνει πως η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα μας με αντίπαλο τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (7/4/2019).


    Επίσης, ευχαριστούμε τις επιχειρήσεις Super Market Γυαλίδης & Lila’ sαρωματερή που ήταν αρωγοί μας στην εκδήλωση που διοργανώσαμε το Σάββατο στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης μας. Καλούμε όλο τον κόσμο να συμπαρασταθεί στην ποδοσφαιρική μας ομάδα ακόμα περισσότερο στα 4 τελευταία παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’Εθνικής ώστε να κατακτήσουμε 12 βαθμούς.

     

    Παράλληλα να σημειώσουμε ότι η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΟ Καβάλα σε άλλο δελτίο τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον ευρωβουλευτή Θόδωρο Ζαγοράκη γιατί από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλάι μας και στήριξε έμπρακτα την φετινή μας προσπάθεια. Είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτή η σχέση θα έχει συνέχεια και στο μέλλον γιατί ο Θ. Ζαγοράκης έχει αποδείξει ότι αγαπάει και ενδιαφέρεται για τον τόπο του αλλά και την ομάδα που τον ανέδειξε

    Comments are closed.