Bookmarks

    Στους ρυθμούς του μεγάλου ντέρμπι μέσα στο Οφρύνιο με τον Αετό Ορφανού της ερχόμενη Κυριακή (17/3) κινούνται άπαντες στο «στρατόπεδο» του Α.Ο.Κ. και μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης σχεδιάζει τα πλάνα του για την σπουδαία αναμέτρηση που ακολουθεί.

     

    Πρόκειται για μία αναμέτρηση με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον και το σίγουρο είναι ότι ο Α.Ο.Κ. για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες για απευθείας άνοδο θα πρέπει να ξεπεράσει με επιτυχία το εμπόδιο του Αετού Ορφανού κατακτώντας τους βαθμούς της νίκης. Από την πλευρά της μάλιστα η τεχνική ηγεσία της ομάδας της Καβάλας γνωρίζει πάρα πολύ καλά τις παγίδες που κρύβει το συγκεκριμένο ντέρμπι καθώς επίσης και τον βαθμό δυσκολίας ο οποίος είναι ιδιαίτερα μεγάλος και αυτό γιατί η ομάδα του Οφρυνίου διαθέτει ένα ικανότατο σύνολο μέσα στο γήπεδό του είναι ιδιαίτερα ισχυρό

     

    Σε εξέλιξη είναι η προετοιμασία

    Σε αγωνιστικό επίπεδο να τονίσουμε ότι σε εξέλιξη είναι η προετοιμασία των παικτών της Καβάλας και καθημερινά η απογευματινές προπονήσεις διεξάγονται στο γήπεδο του Κρυονερίου. Προπονήσεις στις οποίες δίνετε ιδιαίτερα μεγάλη βαρύτητα σε θέματα τακτικής με τον Παύλο Δερμιτζάκη να σχεδιάζει τα πλάνα του για τους ποδοσφαιριστές του οποίους θα χρησιμοποιήσει στην αρχική ενδεκάδα. Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το γεγονός  ότι τα προβλήματα είναι γνωστά για την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Καβάλας και κυρίως αυτά έχουν να κάνουν με τους τραυματισμούς τριών ποδοσφαιριστών. Πιο συγκεκριμένα τραυματίας είναι ο Γιώργος Λίτσκας ο οποίος δεν έχει αποθεραπευτεί ακόμη ενώ ανέτοιμος είναι και ο Ψάλτης ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο χέρι του. Απών όπως είναι γνωστό θα είναι και ο Ντουρτμές ενώ τα ευχάριστα για τον προπονητή του Α.Ο.Κ. Παύλο Δερμιτζάκη έχουν να κάνουν με την επιστροφή του ποδοσφαιριστή Βασίλη Γαβριηλίδη ο οποίος εξέτισε την ποινή των δύο αγωνιστικών της τιμωρίας τους και με την επιστροφή του στη βασική ενδεκάδα θα ενισχύσει τον χώρο της μεσαίας γραμμής.

     

    Comments are closed.