Bookmarks

    Με συγκρατημένη αισιοδοξία άπαντες στον Α.Ο.Κ. και περισσότερο από όλους ο προπονητής της ομάδας Παύλος Δερμιιζάκης αντιμετωπίζουν το υπόλοιπο του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και κυρίως πιστεύουν ότι μόνο με σωστή διαχείριση και μεγάλη σοβαρότητα μέχρι τέλος οι «Αργοναύτες» θα φτάσουν στον μεγάλο στόχο της απευθείας ανόδου.

     

    Το σίγουρο πάντως είναι ότι τα δεδομένα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 1ου ομίλου μετά την «αυτοκτονία» από την ισοπαλία του Νέστου Χρυσούπολης που έφερε τριγμούς στο συγκρότημα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη έχουν αλλάξει, με την ομάδα του Α.Ο.Κ. να αποτελεί το πολύ μεγάλο φαβορί για την άνοδο. Πλέον στο «στρατόπεδο» της ομάδας της Καβάλας σχεδιάζουν τα πλάνα τους για τον εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με τον Αλέξανδρο Κικλίς, παιχνίδι το οποίο απαιτεί πολύ μεγάλη υπευθυνότητα και σοβαρότητα από τους παίκτες της ομάδας της Καβάλας.

     

    Οι δηλώσεις του Παύλου Δερμιτζάκη

    Αναλυτικά ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Παύλος Δερμιτζάκης μετά το νικηφόρο (1-2) στην έδρα του Αετού Ορφανού έκανε δηλώσεις στους εκπροσώπους του αθλητικού ρεπορτάζ και χαρακτηριστικά δήλωσε τα εξής:

     

    -«Καταρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας γιατί πραγματικά πετύχαμε μία τεράστια νίκη. Και την χαρακτηρίζω τεράστια γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα που έχει δείξει την αγωνιστική της πειθαρχία και έχει ένα πολύ καλό σύνολο με ένα πολύ καλό προπονητή.  Αυτό αποδεικνύεται και από την η παρουσία του Αετού Ορφανού τα δυο τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής. Το σίγουρο είναι ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε και ένα κακό γήπεδο που σίγουρα δεν βοηθάει να παίξουν δυο ποιοτικές ομάδες, καλό ποδόσφαιρο. Για μας ήταν ένα μειονέκτημα γιατί η νίκη ήταν μονόδρομος.  Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα μέτριο παιχνίδι με λίγες φάσεις και ήταν μέτριο από τη στιγμή που δεν είχαμε ρυθμό.  Βέβαια να τονίσω ότι σε αυτό επηρέασαν και οι πολλές διακοπές στο παιχνίδι από τους τραυματισμούς. Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε ένα πιο ανοιχτό παιχνίδι και αυτό βοήθησε το γρήγορο γκολ που πετύχαμε. Ισοφαριστήκαμε γρήγορα αλλά από ένα λάθος του αντιπάλου πήραμε πάλι κεφάλι στο σκορ και τελικά πήραμε την πολύ σημαντική για μας νίκη. Την ίδια ώρα να πω ότι είχαμε ευκαιρίες να μεγαλώσουμε το σκορ αφού το (1-2) είναι ρευστό σκορ. Με τις αλλαγές μας προσπαθήσαμε να διαφυλάξουμε το αποτέλεσμα κάτι που τελικά έγινε.  Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Αετό Ορφανού και να πετύχει το στόχο του γιατί είναι μια καλή και πειθαρχημένη ομάδα. Εμείς τώρα έχουμε μεγαλύτερες ευθύνες. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί τώρα που είμαστε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας  και βάση προγράμματος να πετύχουμε ένα στόχο κάτι που το θέλουμε όλοι με πολύ αγάπη και δουλέψαμε πάνω σε αυτό.   Όταν είσαι δεύτερος κοιτάς την ομάδα σου πώς θα κερδίσει για να έχεις τη διαφορά από την πρώτο.  Σίγουρα κοιτά και τα αποτελέσματα του Νέστου για να εκμεταλλευτείς ένα στραβοπάτημα.  Πιστεύω ότι είμαστε κοντά στον στόχο που από την αρχή του πρωταθλήματος βάλαμε, είμαστε καλά αλλά πρέπει να δείξουμε μεγάλη σοβαρότητα μέχρι τέλος όπως κάναμε σε όλη τη χρονιά μέχρι τώρα. Είμαστε φαβορί όπως ήμασταν από την αρχή αλλά η εμπειρία μου έχει δείξει ότι θα πρέπει να προσέχουμε πολύ τα παιχνίδια. Υπάρχουν παιχνίδια που είναι ύπουλα και τα έχουμε μπροστά μας.  Μόνο αν είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε δε θα έχουμε πρόβλημα στη συνέχεια και στ υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Τέλος θέλω να πω ότι σίγουρα επηρέασε η διακοπή και τις δυο ομάδες και επίσης επηρέασε και τις δυο ομάδες ο κακός αγωνιστικός χώρος και ειδικά εμάς που θέλαμε μόνο τη νίκη».

    Comments are closed.