Bookmarks

    Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στο «στρατόπεδο» του Α.Ο.Κ. κυρίως για τους  τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς της  νίκης που πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη κόντρα στον Αλέξανδρο Κιλκίς σε ένα παιχνίδι με αρκετά σημαντικό βαθμό δυσκολίας.

     

    Σημασία πάντως για τους «Αργοναύτες» έχει το ότι διατήρησαν τον βαθμό-πλεονέκτημα κόντρα στον Νέστο Χρυσούπολης και πλέον απομένουν μόλις 3 «στροφές» για να πέσει η αυλαία στον 1ο όμιλο της Γ’ εθνικής κατηγορίας. Πρόκειται για τρία παιχνίδια τα οποία το κάθε ένα ξεχωριστά έχει  τον δικό του βαθμό δυσκολίας και τα οποία η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη θα πρέπει να ξεπεράσει με επιτυχία προκειμένου απ’ ευθείας να εξασφαλίσει την πολυπόθητη άνοδο. Πρώτος σταθμός για τον Α.Ο.Κ. από τις 3 που έχουν απομείνει είναι την ερχόμενη Κυριακή 31 Μαρτίου στο Καλαμπάκι κόντρα στην ομώνυμη ομάδα. Ένα παιχνίδι δύσκολο το οποίο ο Α.Ο.Κ. πρέπει να ξεπεράσει με επιτυχία για να κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα ανόδου. Ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν αντιμετωπίζει ουσιαστικά προβλήματα υπολογίζοντας σε όλους σχεδόν τους παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας.

     

    Οι δηλώσεις του Παύλου Δερμιτζάκη

    Ο ίδιος πάντως ο προπονητής του Α.Ο.Κ. αισθάνεται ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του κόντρα στον Αλέξανδρο Κιλκίς και στις  δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα, ο Παύλος Δερμιτζάκης υπογράμμισε  τα εξής:

    -«Θέλω να σας πω ότι είμαι πολύ  χαρούμενος για δυο λόγους. Ο πρώτος λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι κερδίσαμε μια πολύ καλή ομάδα.  Ο δεύτερος είναι που έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο που αποτελεί κόσμημα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρόκειται για έναν προπονητή τον οποίο θαυμάζω από την πρώτη μέρα που ξεκίνησα την προπονητική. Είναι μεγάλη υπόθεση για τον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής που είναι προπονητής ο Μάκης Κατσαβάκης. Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι θέλω να τονίσω ότι ο Αλέξανδρος Κιλκίς είναι μια πολύ καλή ομάδα και αυτό το είχαμε πει και στο παιχνίδι του Α` γύρου. Σίγουρα ο βαθμός δυσκολίας σε αυτό το παιχνίδι ήταν πολύ μεγαλύτερος απ` ότι στον Α` γύρο, γιατί τα παιχνίδια είναι συγκεκριμένα και η βαθμολογία συγκεκριμένη. Καταλαβαίνεται  ότι οι νίκες για την ομάδα μας είναι μονόδρομος μέχρι το τέλος για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας.  Στο α’ ημίχρονο θέλω να πω ότι  πήγαμε πολύ καλά και είχαμε την κατοχή της μπάλας. Μέσα από την κατοχή της μπάλας προσπαθήσαμε από τα άκρα να δημιουργήσουμε πλαγιοσκοπήσεις έτσι ώστε να προβληματίσουμε τον αντίπαλο και να δημιουργήσουμε φάσεις στην αντίπαλη εστία.   Φυσικά και στατικές φάσεις που είναι ένα δυνατό μας σημείο. Είχαμε υπομονή και επιμονή στο Α` μέρος.   Στην επανάληψη το άγχος που ήταν έντονο στα πρόσωπα των παιδιών δεν μας επέτρεψε να έχουμε την καλή εικόνα του πρώτου ημιχρόνου.  Ο αντίπαλος είχε την κατοχή και πήρε μέτρα στο γήπεδο. Στο β` μέρος δεν έγιναν πολλές φάσεις αλλά υπήρχαν έντονα συναισθήματα. Η φάση του αγώνα είναι στο 75` και η απόκρουση του Δήμιζα.  Φυσικά είχαμε και εμείς μια μεγάλη ευκαιρία με το Γεμιστό. Εκείνη τη στιγμή η θα κλαίγαμε η θα είχαμε τελειώσει πιο άνετα το παιχνίδι. Όμως τέλος καλό, όλα καλά. Θα αναλύσουμε το παιχνίδι όπως πρέπει και ξεκινάμε κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι. Από μας εξαρτάται αν ένα παιχνίδι είναι εύκολο η δύσκολο. Πως θα το διαχειριστούμε και τι διάθεση θα έχουμε. Τέλος θέλω να πω ότι αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου που πέτυχαν μια μεγάλη νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και πήραμε 3 πολύ σημαντικούς βαθμούς. Τέλος θέλω να πω ότι ευχαριστούμε τον φίλαθλο κόσμο μας που ήρθε στο γήπεδο και υποστηρίζει αυτή την προσπάθεια. Καλή συνέχεια στον Αλέξανδρο Κιλκίς που έχει πολύ καλή φιλοσοφία και καλό πλάνο».

    Comments are closed.