Bookmarks

    Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ – Ακαδημία Διαιτησίας ανακοινώνεται ότι, από 16/4/2019 έως 18/4/2019 θα πραγματοποιηθεί Πανελλήνιο Εξειδικευμένο Σεμινάριο Γυναικών Διαιτητών και Βοηθών Διαιτητών.

     

    Στο Σεμινάριο να σημειώσουμε ότι θα συμμετάσχουν όλες οι Γυναίκες Διαιτητές και Βοηθοί Διαιτητές που απαρτίζουν τους Πίνακες της 1ης και της 2ης Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών. Επίσης, θα συμμετάσχουν όλες οι γυναίκες που έχουν την ιδιότητα του Παρατηρητή Διαιτησίας στη 2η  και 3η  Κατηγορία.

    Δικαίωμα συμμετοχής προαιρετικά έχουν και όσες Γυναίκες Διαιτητές και Βοηθοί Διαιτητές 4ης Κατηγορίας (τοπικού επιπέδου) χρησιμοποιούνται σε αγώνες Εθνικών πρωταθλημάτων. Όποια γυναίκα επιθυμεί να συμμετάσχει, θα πρέπει να το δηλώσει στην ηλεκτρονική  διεύθυνση dvozikis@epo.gr το αργότερο μέχρι τις 22/03/2019.

    Η τοποθεσία του Σεμιναρίου, το Ξενοδοχείο διαμονής και το αναλυτικό πρόγραμμα θα γνωστοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση.

    Τέλος να αναφέρουμε ότι το Σεμινάριο, το οποίο θα αποτελέσει ένα πρώτο βήμα στο πλαίσιο ενός γενικότερου στρατηγικού  πλάνου αναβάθμισης  του χώρου της Γυναικείας Διαιτησίας, εκτός των μαθημάτων  και των εκπαιδευτικών Παρουσιάσεων θα περιλαμβάνει και ενότητες Πρακτικής Εξάσκησης.

    Παρακαλούμε για την άμεση  ενημέρωση  των ενδιαφερομένων.

     

    Comments are closed.