Bookmarks

    Εκ των πρωταγωνιστών στην ανατροπή σκηνικού της Καβάλας, που είναι πλέον στην κορυφή του 1ου ομίλου, καλύπτοντας με υπομονή σε λίγες αγωνιστικές το “μείον 4” από το Νέστο Χρυσούπολης, ήταν ο επιθετικός του Α.Ο.Κ.,  Κώστας Μαρκόπουλος. 

     

    Ο 27χρονος επιθετικός, με θητεία και σε Δόξα Δράμας και Πανθρακικός, είναι πρώτος σκόρερ στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με 14 γκολ, ενώ μίλησε στον “ARENA FM 89.4” για την άνοδο που δείχνει να πλησιάζει για τους “Αργοναύτες”, βάσει προγράμματος και 4 στροφές πριν το μεγάλο φινάλε.

     

    “ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΙΡΟ

    ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΖΑΜΕ,

    ΚΛΕΙΔΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ”

    -Ο επιθετικός του Α.Ο.Κ. Μαρκόπουλος τόνισε αρχικά:

    -“To περιμέναμε πολύ καιρό να πατήσουμε στην κορυφή και νομίζω ότι το αξίζαμε. Μέτρησε η υπομονή και το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα και μας έφερε στην πρώτη θέση. Μια ομάδα σαν την Καβάλα, δεν θα τα παρατούσε ποτέ για το στόχο της. Και στην αρχή είπα, οτι δε με ενδιαφέρουν τα προσωπικά γκολ, όσο οι νίκες που χρειάζονται για το στόχο της ανόδου. Τώρα είμαστε πρώτοι και ελπίζω να είμαστε συγκεντρωμένοι και στο τέλος να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα και την άνοδο”.

     

    -Για το αν υπήρξε έντονη εναλλαγή συναισθημάτων και κοντράστ, με το 2-2 του Απόλλωνα Παραλιμνίου στη Χρυσούπολη (με τη… γονατιά του γκολκίπερ Γουναρίδη στο φινάλε), αφού άλλαξε κάτοχο η κορυφή και ήρθαν οι πανηγυρισμοί-ξέσπασμα στα αποδυτήρια:

    -“Σίγουρα ήταν έντονα συναισθήματα και το κοντράστ. Κάθε αγωνιστική περιμέναμε την προσπέραση. Είχαμε μεγάλο σερί νικών, μέχρι την ήττα στις Σέρρες. Και μετά στην ισοπαλία με το Νέστο μείναμε 4 πόντους πίσω, αλλά ποτέ δε σταματήσαμε να το πιστεύουμε. Ήταν καθήκον μας να συνεχίσουμε μόνο με νίκες και ότι ερχόταν. Προσωπικά, πίστευα πολύ οτι θα κόψουμε πρώτοι το νήμα σε όλη τη διάρκεια”.

     

    “ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΛΥ

    Ο ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ”

    -Για τη συνδρομή ενός καταξιωμένου τεχνικού, όπως ο Παύλος Δερμιτζάκης, αλλά και τη συνέχεια:

    -“Ο κόουτς είναι πολύ έμπειρος, μας βοήθησε όλο αυτό το διάστημα, μαζί με τους συνεργάτες του. Παιχνίδι με παιχνίδι πιστέψαμε πιο πολύ σε εμάς και το ξεπεράσαμε. Δε συμβιβαστήκαμε ποτέ με την ιδέα της δεύτερης θέσης. Κάποια στιγμή και ο Νέστος θα είχε και εκείνος αποτυχίες. Η προσπέραση έγινε 4 αγωνιστικές πριν το τέλος, στο φινάλε έχει άλλη γλύκα, δείχνει οτι πάλεψες, αγωνίστηκες και βγαίνεις δικαιωμένος. Δεν κοιτάμε ποιον αντίπαλο έχουμε. Μένουν 4 τελικοί. Τώρα που πήραμε κεφάλι, ένας λόγος παραπάνω να το θέλουμε. Θα κάνουμε τα αδύνατα…δυνατά, για να μη χαθεί η ευκαιρία. Είμαστε όλοι ενωμένοι, διοίκηση, παίκτες, τεχνικό τιμ. Πιστεύω οτι δεν υπάρχει καλύτερο ή χειρότερο πρόγραμμα, κάθε ματς κρύβει παγίδες και θα είμαστε συγκεντρωμένοι”.

     

    “ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ Ο ΑΟΚ

    ΣΤΗ Γ´ ΕΘΝΙΚΗ”

    -Για το τι σκέψεις πέρασαν από το μυαλό του, στα δύσκολα και τις αποτυχίες:

    -“Πάντα το θέλαμε πολύ, δεν αξίζει να βρίσκεται άλλο η Καβάλα σ αυτές τις κατηγορίες. Είναι πολλά χρόνια στη Γ´ και αυτό θα αλλάξει σύντομα. Κάθε άλλη ομάδα στον 1ο όμιλο, χωρίς το βάρος της Καβάλας, στο μείον 4 θα τα παρατούσε. Δείξαμε το χαρακτήρα το δικό μας και της ομάδας, στο μείον 4. Όπως είπα και στην ήττα από τον Πανσερραϊκό, είχα ζητήσει υπομονή και στήριξη από τον κόσμο, οτι τίποτα δεν είχε τελειώσει. Θέλουμε κοντά μας τον κόσμο σε αυτά τα 4 ματς και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί. Να μην… γκρεμίσουμε οτι χτίζαμε τώρα”.

     

    “ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ

    ΚΑΙ Β ΕΘΝΙΚΗ

    ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ”

    -Τέλος, για τις δικές του βλέψεις, ο επιθετικός της ομάδας της Καβάλας Κώστας Μαρκόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά:

    -“Πρώτος στόχος είναι η άνοδος. Όσο για μένα, αφού είμαι πρώτος σκόρερ, θα κυνηγήσω και αυτή την προσωπική διάκριση. Όχι οτι αν δε γίνει θα με πειράξει. Προσωπικός στόχος άμεσος είναι να παίξω Φούτμπολ Λιγκ με τον ΑΟΚ, είναι γενέτειρα του πατέρα μου, ανήκω σε μεγάλη ομάδα”.

     

    Comments are closed.