Bookmarks

    Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Α.Ο.Κ. αν και το πάλεψε τελικά γνώρισε την ήττα με αντίπαλο την Ένωση Αθλοπαιδιών Λάρισας (Ε.Α.Λ.), στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» με 2-3 σετ.

     

    Τα σετ ήταν: (18-25, 25-22, 25-21, 21-25, 12-15) και η ομάδα της Καβάλας να σημειώσουμε ότι πρόσθεσε μόλις ένα βαθμό στη βαθμολογική συγκομιδή του και έφτασε στους 18 βαθμούς ενώ παρέμεινε στη 10η θέση  της βαθμολογίας, ενώ από την άλλη πλευρά η Ε.Α. Λάρισας, με τους δύο βαθμούς της νίκης, ξεπέρασε τους τριάντα (31) και διατηρήθηκε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Εάν εξαιρέσουμε το 1ο σετ του αγώνα, στο οποίο η ομάδα της Καβάλας δεν μπήκε στο πνεύμα του παιχνιδιού, στα επόμενα σετ έδειξε ότι πίστεψε περισσότερο στις δυνάμεις της και έδειξε ότι ήθελε τη νίκη. Το σίγουρο πάντως είναι ότι η ομάδα της Καβάλας προσπαθεί να «χτίσει» μία ομάδα του μέλλοντος πάνω σε σωστές βάσεις.. Αυτό που προέχει και θα πρέπει να τονίσουμε είναι ανασύνταξη των δυνάμεων ώστε ο Α.Ο.Κ. να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία, το ερχόμενο Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 στις 6 το απόγευμα στη γειτονική πόλη της Δράμας.

    Εναντίον της Ε.Α.Λ. με τον Α.Ο.Κ. αγωνίστηκαν οι: Παπακώστα (7 πόντοι), Βαλιδάκη (6 πόντοι), Ευθυκράτη (13 πόντοι), Τσιούλκα (7 πόντοι), Δικαστοπούλου (11 πόντοι), Μπαρή (12 πόντοι), Νικολάου (5 πόντοι), Μαρία Αγγελοπούλου (2 πόντοι), Χατζή, Γεωργιάδου, Γερακίνη (λίμπερο, 50% στην υποδοχή).

    Την ερχόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 γυναικών θα διεξαχθούν τα παιχνίδια: Γ.Σ. Δράμας-Καβάλα, Ε.Α. Λάρισας-Νίκη Αλεξανδρούπολης, Α.Σ. Γιάννενα-Ε.Ο. Σταυρούπολης, Πρωταθλητές Πεύκων-Ένωση Ελασσόνας, Ασκληπιός Τρικάλων-Νέα Γενεά, Ναύαρχος Βότσης-Α.Σ.Κ. Λαγκαδά.

     

     

    Comments are closed.