Bookmarks

    Ανακοίνωση με αφορμή την καταδίκη από το δικαστήριο, ενός οπαδού του Α.Ο.Κ., για τα επεισόδια που συνέβησαν το 2012 εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Φιλάθλων «Γαλάζιοι Αργοναύτες» και όπως τονίζεται: «Οι οπαδοί δεν είναι εγκληματίες».

     

    Πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του ΣΦΑΟΚ σημειώνεται μεταξύ των άλλων ότι ο συγκεκριμένος φίλος της ομάδας της Καβάλας απειλείται με φυλάκιση και αυτό διότι δεν έχει την οικονομική δυνατότητα αφού δεν έχει τις 3000 ευρώ προκειμένου να εξαγοράσει ποινή για τους 8 μήνες που κααδικάστηκε. Παράλληλα στην ανακοίνωση του ο ΣΦΑΟΚ τονίζει, ότι ζητήθηκε η συνδρομή της διοίκησης του Α.Ο.Κ. που όμως δεν ήρθε με αποτέλεσμα να παρουσιαστεί στο δικαστήριο χωρίς συνήγορο υπεράσπισης.

     

    Η ανακοίνωση του Σ.Φ.Α.Ο.Κ.

    Αναλυτικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Φιλάθλων του Α.Ο.Κ.  «Γαλάζιοι Αργοναύτες», αναφέρονται τα εξής:

     

    -«Σήμερα (19/3) εκδικάστηκε η υπόθεση ενός συνοπαδού μας στην Κομοτηνή για τα επεισόδια που έγιναν το 2012 στον αγώνα του ΑΟΚ με την Δόξα στο «Ανθή Καραγιάννη». Ο συνοπαδός μας παρουσιάστηκε ανυπεράσπιστος με μοναδική συμπαράσταση την παρουσία των μελών του συνδέσμου στο δικαστήριο. Καταδικάστηκε σε 8 μήνες φυλάκισης μία ποινή που ήταν εξαγοράσιμη με 3000 ευρώ με αποτέλεσμα ο συνοπαδός μας να μπαίνει στη φυλακή. Έχουμε κινήσει διαδικασίες έτσι ώστε να καταφέρουμε να τον φέρουμε στα κρατητήρια της καβάλας χωρίς να ξέρουμε με σιγουριά οτι θα το καταφέρουμε. Αν δεν έρθει στην καβάλα τότε θα εκτίσει το 10% της ποινής στις φυλακές της Κομοτηνής. Σε αυτό το σημείο θέλουμε να επισημάνουμε ότι ο συνοπαδός μας ζήτησε τη βοήθεια από την διοίκηση του ΑΟΚ η οποία δεν ήρθε ποτέ. Με αποτέλεσμα να πάει στο δικαστήριο χωρίς δικηγόρο, που προφανώς θα έβγαινε αθώος χωρίς κανένα πρόβλημα. Καταδικάζουμε την απόφαση του δικαστηρίου που έστειλε στη φυλακή έναν άνθρωπο μετά από 8 χρόνια που έγιναν τα επεισόδια, ενώ τότε είχε είδη εκτίσει την ποινή του δίνοντας παρών στο τμήμα για δύο χρόνια κάθε φορά που έπαιζε ο ΑΟΚ και η Δόξα Δράμας. Οι οπαδοί δεν είναι εγκληματίες. Αδερφέ κράτα γερά μέχρι την λευτεριά».

    Comments are closed.