Bookmarks

    Για όλα όσα συνέβησαν μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Απόλλων Παραλιμνίου με το Νέστο, στο γήπεδο της Χρυσούπολης, οι τρεις αρχηγοί εξέδωσαν ανακοίνωση μέσα από την οποία τονίζεται ότι άπαντες θα πρέπει να παραμείνουν ενωμένοι μέχρι το τέλος προκειμένου να γίνει πράξη ο στόχος.

     

    Παράλληλα στην ανακοίνωση τονίζεται ότι: «Η απογοήτευση, ο εκνευρισμός και η στεναχώρια μας σίγουρα είναι διπλή γιατί κάθε Κυριακή τις τελευταίες 22 αγωνιστικές με το υπέρμετρο πάθος μας έχουμε κατακτήσει 53 παλικαρίσιους βαθμούς».

     

    Η ανακοίνωση του Νέστου Χρ.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση την οποία εξέδωσαν οι τρεις αρχηγοί του ποδοσφαιρικού τμήματος του Νέστου Χρυσούπολης αναφέρει τα εξής:

     

    -«Σαν αρχηγοί της ομάδας του Νέστου Χρυσούπολης θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κάθε υγιή φίλαθλο που παρευρέθηκε στον αγώνα της Κυριακής με τον Απόλλων Παραλιμνίου για όσα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα!!! Η απογοήτευση, ο εκνευρισμός και η στεναχώρια μας σίγουρα είναι διπλή γιατί κάθε Κυριακή τις τελευταίες 22 αγωνιστικές με το υπέρμετρο πάθος μας έχουμε κατακτήσει 53 παλικαρίσιους βαθμούς! Ονειρευόμαστε πιο πολύ από τον καθένα αυτόν τον τίτλο!!! Όλα αυτά πρέπει να μας κρατήσουν ενωμένους στην πιο δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος!!! Από την πρώτη μέρα διοίκηση προπονητής και παίκτες έχουμε θέσει αυτό τον υψηλό στόχο και όλοι εσείς είστε αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της πορείας !!!! Κανένας δε μπορεί να μας διχάσει!! Συνεχίζουμε όλοι μαζί με εσάς διπλά μας για να πετύχουμε το στόχο μας!!!
    Η παραπάνω ανακοίνωση εκφράζει όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα».

    Με εκτίμηση οι αρχηγοί της ομάδας,

    Ανδρέας Μκρτσάν
    Νάσος Αθανασίου 
    Αλέξανδρος Μελισσόπουλος

     

    Comments are closed.