Bookmarks

    Ντέρμπι της χρονιάς χαρακτηρίζεται δίχως άλλο για τον Α.Ο.Κ. το παιχνίδι με τον Νέστο Χρυσούπολης στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και το σίγουρο είναι ότι για το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη μετά την αναπάντεχη ήττα μέσα στις Σέρρες δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης.

     

    Η κατάκτησή  της αποτελεί μονόδρομο και σίγουρα η υλοποίηση του στόχου θα επαναφέρει και πάλι την ηρεμία μέσα στα αποδυτήρια των «Αργοναυτών». Ο Α.Ο.Κ. είναι πανέτοιμος από κάθε πλευρά αγωνιστική αλλά και ψυχολογική να υποδεχθεί τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, να ξεπεράσει με επιτυχία το εμπόδιό του και σίγουρα να δει με πιο αισιόδοξο μάτι τις αγωνιστικές υποχρεώσεις που θα ακολουθήσουν. Σε αγωνιστικό επίπεδο να θυμίσουμε ότι στα πλάνα του Παύλου Δερμιτζάκη ο οποίος προετοίμασε τους ποδοσφαιριστές του όσο καλύτερα γίνεται μέσα στην εβδομάδα του διανύουμε, δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Ψάλτης καθώς επίσης και ο Ντουρμές που υποβλήθηκε σε εγχείριση.

     

    Κάλεσμα στον κόσμο του Α.Ο.Κ.

    Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να υπογραμμίσουμε είναι το γεγονός πέρα για πέρα δικαιολογημένη είναι η κινητοποίηση που υπάρχει από πλευράς των καβαλιωτών φιλάθλων για το ντέρμπι για το Νέστο Χρυσούπολης. Μάλιστα από την πλευρά της η διοικούσα επιτροπή της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση-κάλεσμα προς τον φίλαθλο κόσμο της Καβάλας, δεδομένου της κρισιμότητας του αγώνα, για την όσο τη δυνατόν μεγαλύτερη στήριξη των παικτών του Παύλου Δερμιτζάκη. Ειδικότερα στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή του Α.Ο.Κ. μεταξύ τω άλλων αναφέρει τα εξής:

     

    -«Φίλαθλοι της Καβάλας, την Κυριακή η ομάδα μας υποδέχεται το Νέστο Χρυσούπολης στις 15:00 στο δημοτικό στάδιο! Η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη για να στηρίξουμε τους ποδοσφαιριστές μας ώστε να κατακτήσουν τη νίκη και τους 3 βαθμούς! Φουρτούνες και πίκρες έχουμε περάσει , την Κυριακή όμως πρέπει να είμαστε εκεί και να γίνουμε ο δωδέκατος παίκτης για άλλη μια φορά.  Γιατί έχουμε μάθει να αντέχουμε στα δύσκολα, γιατί στα εύκολα είμαστε ΑΟΚ και στα δύσκολα ΑΟΚΑΡΑ».

     

     

    Comments are closed.