Bookmarks

    Η ικανοποίηση που επικρατεί στο «στρατόπεδο» του Α.Ο.Κ. είναι διπλή, απόλυτα δικαιολογημένη και έχει να κάνει αφενός με την πολύ καλή εμφάνιση και τα  επτά γκολ που σημείωσαν οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη απέναντι στον ΠΑΟ Κοσμίου αφετέρου δε στο ότι μετά την ήττα του Νέστου με σκορ(1-0) από τον Άρη Αβάτου η διαφορά των δύο διεκδικητών του τίτλου μειώθηκε στον ένα βαθμό.

     

    Τα πρωτάθλημα του 1ου ομίλου  της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας ξεκινάει σχεδόν από το μηδέν και από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας της Καβάλας Παύλος Δερμιτζάκης στις δηλώσεις του δικαιολογημένα τονίζει ότι οι παίκτες του θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο έργο τους μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος. Πλέον στον Α.Ο.Κ. το ενδιαφέρον και η προσοχή στρέφεται στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί αυτή τη φορά με την ομάδα του Εθνικού Σιδηροκάστρου. Στόχος αυτονόητο είναι μόνο η νίκη για την ομάδα της Καβάλας η οποία το σίγουρο είναι ότι έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί για τη συνέχεια. Πάντως ο Παύλος Δερμιτζάκης προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους και αυτό έπραξε στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟ Κοσμίου στο στάδιο Ανθή Καραγιάννη.

     

    Οι δηλώσεις του Παύλου Δερμιτζάκη

     

    Ειδικότερα ο προπονητής των «Αργοναυτών» στις δηλώσεις που έκανε μεταξύ των άλλων υπογράμμισε και τα εξής:

     

    -«Η ομάδα μας αν θέλει να είναι μέσα στους στόχους πρέπει να έχει το απόλυτο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Δουλέψαμε πάνω σε αυτό το παιχνίδι και εκείνο το οποίο θέλω να τονίσω είναι το ότι είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα που παρουσιάσαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο ΠΑΟ Κοσμίου μας έβαλε προβληματισμούς και στα δύο ημίχρονα με την απόδοση του και αυτό γιατί ημίχρονο με ημίχρονο είχε διαφορετική τακτική. Εμείς από την πλευρά μας ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και με τις οδηγίες που δώσαμε από τον πάγκο μπορέσαμε και λύσαμε τα προβλήματα που πήγε να μας δημιουργήσει ο αντίπαλος. Εκείνο το οποίο πρέπει να σημειώσω είναι το ότι μας βοήθησε πολύ το γρήγορο γκολ για να έχουμε ψυχολογία, κατοχή της μπάλας και να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες και πολλά γκολ. Είχαμε πολύ εικόνα γενικά. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα εκτός από ένα δεκάλεπτο στο β’ ημίχρονο και εύχομαι γιατί πραγματικά το πιστεύω να είμαστε  εμείς  που θα πετύχουμε ένα στόχο που όλοι το υποστηρίζουμε με πάρα πολύ αγάπη.  Εύχομαι τα καλύτερα για το φίλο μου το Σάββα που προσπαθεί κάτω από αντίξοες συνθήκες να παράγει έργο. Εμείς πάμε για το επόμενο παιχνίδι. Με 6 διαφορετικούς ποδοσφαιριστές να πετύχουμε 7 γκολ. Βγάλαμε πολύ καλούς συνδυασμούς.

    Είμαστε μια ομάδα που όταν είμαστε καλοί και συγκεντρωμένοι μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα. Αν  είμαστε σε μια κακή στιγμή μπορεί να έχουμε απώλειες.  Υπάρχουν 6 παιχνίδια με μεγάλο βαθμό δυσκολίας συνεχόμενα. Πολύ καλή ομάδα από τις καλύτερες ομάδες είναι και ο Αετός Οφρυνίου. Δεν είναι όμως σε αυτή τη σειρά των παιχνιδιών. Δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει τον Πανσερραϊκό, ούτε το Παραλίμνιο, ούτε τον Ορφέα Ξάνθης. Ο Άρης Αβάτου είναι μια πολύ καλή ομάδα όπως και ο Κεραυνός Πέρνης.  Θεωρώ ότι είναι ομάδες που μπορούν να πάνε και να κερδίζουν άλλους αντιπάλους.  Πιστεύω ότι ο Νέστος μπορεί να έχει απώλειες γιατί με αυτούς που αγωνίζεται είναι πολύ καλές ομάδες όπως είχαμε και εμείς απώλειες.  Μπορεί να μην είναι στο στόχο του πρωταθλητισμού που είναι ανάμεσα στην Καβάλα και στο Νέστο αλλά είναι ομάδες που πρεσβεύουν κάτι καλό.  Είναι ομάδες που ανεξαρτήτως έδρας θέλουν να κερδίσουν. Έτσι πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι θα υπάρχουν και άλλες απώλειες  μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και παιχνίδι με παιχνίδι να πάμε μέχρι το τέλος όπως πρέπει και επιβάλλεται βάση ονόματος  και χαρακτηριστικών της ομάδας μας και το μόνο σίγουρο είναι ότι στο τέλος θα δούμε τι κάναμε».

     

    Comments are closed.