Bookmarks

    Για την Ένωση καλαθοσφαίρισης Καβάλας το εκτός έδρας παιχνίδι για την 17η αγωνιστική της Α2 μέσα στη Πάτρα κόντρα στον τοπικό Απόλλων είναι ένα παιχνίδι «ζωής ή θανάτου» για το συγκρότημα του Ανδρέα Καραπιπερίδη απέναντι σε μία ομάδα της οποίας ο στόχος της παραμονής είναι κοινός.

     

    Πιο συγκεκριμένα να σημειώσουμε ότι η ομάδα της Ένωσης παίζει μία ολόκληρη κατηγορία κόντρα στον Απόλλων Πατρών με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε δεινή βαθμολογική θέση και να κάνουν τιτάνιο αγώνα για να παραμείνουν στην κατηγορία. Το συγκρότημα του Απόλλων Πατρών υπερτερεί κατά ένα βαθμό της ομάδας της Καβάλας στον πίνακα της βαθμολογίας αλλά το σίγουρο είναι ότι για την αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλων το παιχνίδι για την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας αποτελεί  μία ευκαιρία για παραμονή στην Α2 κατηγορία. Από την πλευρά του μάλιστα ο προπονητής της Ανδρέας Καραπιπερίδης γνωρίζει πάρα πολύ καλά τις δυσκολίες του συγκεκριμένου αγώνα-ντέρμπι αλλά το σίγουρο είναι ότι οι παίκτες της Ένωσης κόντρα στον Απόλλων Πατρών θα αγωνιστούν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία μετά τη νίκη κόντρα στο Μαρούσι. Παράλληλα να αναφέρουμε ότι στη διάθεση του Ανδρέα Καραπιπερίδη δεν θα είναι ο καλαθοσφαιριστής Ετινόσα ο οποίος είναι τραυματίας.

     

    Οι διαιτητές της 17ης αγωνιστικής

    Η δράση στην Α2 Ανδρών συνεχίζεται το Σάββατο (9/2) με τη 17η αγωνιστική, με την ΕΟΚ να κάνει γνωστοποιεί τους διαιτητές των αναμετρήσεων:

     

    Αναλυτικά:

    Οι διαιτητές και οι κομισάριοι της 17ης αγωνιστικής της Α2 Ανδρών, είναι:

     

    Σάββατο 9 Φεβρουαρίου

    Αγ. Παύλου 17.00 Ευρώπη 87 Πευκ.-Χαρίλαος Τρικούπης Τζαφλέρης-Πιτσίλκας-Ξέρας (Παπαγεωργίου)

    Δ. Διαμαντίδης 17.00 Καστοριά-Ιωνικός Ν. Παπαπέτρου-Συμεωνίδης-Τζίμα (Βόντζας)

    Περιβόλας 17.00 Απόλλων Π.-Καβάλα Καλδίρης-Θεοδωρόπουλος Ρ.-Σκαλτσής (Θεοδοσόπουλος)

    Αγ. Θωμά 17.00 Μαρούσι-Κόροιβος Παντελίδης-Κοντίλης-Νάστος (Δούκας)

    Καρδίτσα 17.00 Καρδίτσα-Ηρακλής Παναγιώτου-Βαρδάλος-Καρπάνος (Τέγα)

    Ψυχικού 13.00 Ψυχικό-Ιπποκράτης Κατραχούρας-Ζαχαρής-Καρακάσης (Σταύρου)

    Π. Σαλπέας 17.00 Εθνικός-Διαγόρας Δρ. Σκούτας-Μαγκουνής-Λύρας (Ντίνος)

    Υμηττού 17.00 Αμύντας-Ερμής Αγιάς Αναστόπουλος Α.-Μαλαμάς-Κωνσταντινίδου (Άκελ)

    Comments are closed.