Bookmarks

    Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε η αναμέτρηση του Α.Ο.Κ. με τον πολύ αδύναμο ΠΑΟ Κοσμίου και με την πολυφωνία που διέκρινε  την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη, οι «Αργοναύτες» έφτασαν πολύ άνετα στην επικράτηση με σκορ (7-0).

     

    Ήτα ένα πολύ εύκολο απόγευμα για τον Α.Ο.Κ. στο παγωμένο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» ο οποίος με την άνετη νίκη που σημείωσε και μετά την ήττα του Νέστου στον Άρη Αβάτου (1-0), μείωσε σε μόλις (1) έναν βαθμό τη διαφορά του από την κορυφή του 1ου ομίλου.

     

    Μονόλογος για τον Α.Ο.Κ.

    Το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια του ήταν ένας μονόλογος για τους «Αργοναύτες» με τον Παύλο Δερμιτζάκη να κάνει ροτέσιον και να ξεκουράζει κάποιους παίκτες του. Όσοι αγωνίστηκαν ήταν ανώτεροι από τους αντιπάλους τους, κυριάρχησαν σε όλα τα μήκη και πλάτη του αγωνιστικού χώρου και δημιούργησαν πολλές και επικίνδυνες στιγμές στην εστία του ΠΑΟ Κοσμίου. Η καθολική ανωτερότητα των γηπεδούχων και η διάθεση των παικτών του Α.Ο.Κ. να παίξουν απλό και καλό ποδόσφαιρο, πολύ φυσιολογικά οδήγησαν σε μία πάρα πολύ εύκολη και δίκαιη νίκη το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη η οποία θα είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Βέβαια εκείνο το οποίο πρέπει να τονίσουμε είναι το ότι, το τσουχτερό κρύο που επικρατούσε επηρέασε αισθητά την προσέλευση του κόσμου αφού την αναμέτρηση παρακολούθησαν λιγότεροι από 200 καβαλιώτες φίλαθλοι.

     

    Το χρονικό της αναμέτρησης

    Η πρώτη καλή στιγμή του ματς σημειώθηκε στο 2’ και ο Α.Ο.Κ. προηγήθηκε στο σκορ όταν από την εκτέλεση του φάουλ του Παπαδόπουλου και τη φάση διαρκείας στα καρέ των φιλοξενούμενων, ο Κέρθι  από κοντά έγραψε το (1-0). Στο 20΄ από το κόρνερ και πάλι του Παπαδόπουλου, ο Μαρκόπουλος από κοντά με κεφαλιά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το (2-0). Στο 34’ το κακό «τρίτωσε» για τους φιλοξενούμενους, με τον Παπαδόπουλο να βγάζει σέντρα και τον Μαρκόπουλο από κοντά με πλασέ να διαμορφώνει το (3-0). Στο 40’ συνεχίστηκε ο «χορός» των τερμάτων για τον Α.Ο.Κ. όταν ο Βαλαβανόπουλος έκανε μπάσιμο από τα δεξιά την κατάλληλη στιγμή ετοίμασε γκολ το οποίο πέτυχε ο Τσούσης που έγραψε το (4-0). Με την εκπνοή του α’ ημιχρόνου ο Λυμπεράκης «σέρβιρε» στον επερχόμενο Ζέρη ο οποίος με δυνατό σουτ πέτυχε το (5-0), σε ένα 45λεπτο πολύ παραγωγικό για τον Α.Ο.Κ.. Οι φιλοξενούμενοι στο 54’ απείλησαν όταν από το σουτ του Ερκάν η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Δήμιζα και στο 77’ ο Βαλαβανόπουλος μετά από έξοχη ενέργεια μέσα στη αντίπαλη μεγάλη περιοχή, με υποδειγματικό πλασέ διαμόρφωσε το (6-0). Η νίκη των «Αργοναυτών» πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις στο 79’ με σκόρερ τον Λίτσκα ο οποίος μετά την πάσα πάρε-βάλε του Γιατσβίνοβιτς με πλασέ έραψε το (7-0).

     

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Διαιτητής της αναμέτρησης μεταξύ του Α.Ο.Κ. και του ΠΑΟ Κοσμίου για την 20η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ήταν ο Βασίλης Χορόζογλου της Ε.Π.Σ. Δράμας με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Οικονομίδη και Δήμητρα Κοτανίδου από την ίδια ένωση. Μπροστά τους οι δύο αντίπαλες ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

     

    Α.Ο.Κ. (Παύλος Δερμιτζάκης): Δήμιζας, Ζέρης (53’ Μαλαμίδης), Τόσκας, Λυμπεράκης, Κασμερίδης, Κέρθι, Βαλαβανόπουλος, Θωμαΐδης, Τσούτσης (53’ Μπλιός), Παπαδόπουλος (75’ Γιατσβίνοβιτς), Μαρκόπουλος (62’ Λίτσκας).

     

    ΠΑΟ Κοσμίου (Σάββας Αηβάζης):  Δεληγιάννης, Βούλγαρης, Τριάντης (30’ Τζατζανιάς), Πλαστάρας, Λεβεντέλλης, Δημοσθένους (46’ Χατζητουλούσης), Νάνος (36’ Στοϊνοβιτς), Ζαντούλος, Ερκάν (75’ Καρασιούνας), Ρούμπιες, Κυριακόπουλος.

    Comments are closed.