Bookmarks

    Με το βλέμμα  αποκλειστικά και μόνο  στραμμένο στο εντός έδρας ντέρμπι της  ερχόμενης Κυριακής  (10/2) με το Νέστο Χρυσούπολης στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» σε εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία των «Αργοναυτών» και η οποία κυλάει χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

     

    Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να επισημάνουμε είναι το γεγονός ότι το μεγαλύτερο βάρος της τεχνικής ηγεσίας  του Α.Ο.Κ. στις  καθημερινές προπονήσεις, πέφτει στο κομμάτι της  ψυχολογίας και αυτό γιατί η αναπάντεχη ήττα μέσα στις Σέρρες από  τον Πανσερραικό συγκλόνισε τους ποδοσφαιριστές  του Παύλου Δερμιτζάκη αλλά και γενικότερα όλους όσους βρίσκονται στα αποδυτήρια της  ομάδας. Μία ήττα η οποία ήρθε στο χειρότερο χρονικό σημείο για την ομάδα της Καβάλας και μάλιστα πριν από το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στο συγκρότημα της Χρυσούπολης. Έτσι δικαιολογημένα ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης και τα υπόλοιπα μέλη της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ.  τις  τελευταίες ημέρες στις καθημερινές προπονήσεις  έχουν επικεντρώσει την μεγάλη προσοχή  τους και την ανάλογη βαρύτητα στο κομμάτι της  ψυχολογικής βαρύτητας. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο σημαντικό κομμάτι το οποίο η τεχνική ηγεσία του Α.Ο.Κ. το αντιμετωπίζει δείχνοντας την απαραίτητη βαρύτητα ώστε να μην υπάρξουν επιπτώσεις στη διάρκεια του ντέρμπι που ακολουθεί.

     

    Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία

    Εκείνο ωστόσο το οποίο πρέπει να τονίσουμε είναι το ότι ο Παύλος Δερμιτζάκης για το παιχνίδι με το Νέστο και αντιμετωπίζει το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα. Και αυτό γιατί δεν υπάρχει κανένας τραυματίας ποδοσφαιριστής και κανένας παίκτης ο οποίος είναι τιμωρημένος ή συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες. Μάλιστα να αναφέρουμε ότι στα μέσα της  εβδομάδας που διανύουμε ο Α.Ο.Κ. έδωσε φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο του Κρυονερίου με την ΑΕΚ Καβάλας και στο οποίο ο Παύλος Δερμιτζάκης χρησιμοποίησε ποδοσφαιριστές με λίγα λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Το σίγουρο είναι ότι ο ίδιος έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα τα οποία θα τον βοηθήσουν στον σχεδιασμό των πλάνων του αλλά και για τους παίκτες τους  οποίους θα συμπεριλάβει στην αποστολή  για το παιχνίδι με το Νέστο.

     

    Κινητοποίηση  από τον κόσμο

    Την ίδια ώρα να τονίσουμε ότι πολύ μεγάλη είναι η κινητοποίηση των καβαλιωτών φιλάθλων και όσο πλησιάζει η ημέρα διεξαγωγής του ντέρμπι αυτή θα αυξάνεται όλο και περισσότερο. Τέλος να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά οι φίλαθλοι του Νέστου που θα ταξιδέψουν από την Χρυσούπολη στην Καβάλα για να παρακολουθήσουν το μεγάλο ντέρμπι θα καθίσουν  στην κερκίδα-πέταλο που βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη».

    Comments are closed.