Bookmarks

    Οι αγώνες της 13ης  αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, που επρόκειτο να διεξαχθούν το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019 και αναβλήθηκαν λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή μας, ορίστηκαν να πραγματοποιηθούν από την Επιτροπή Πρωταθλήματος ως έχει το πρόγραμμα που ακολουθεί:

     

    ΣΑΒΒΑΤΟ 12/1/2019,  ώρα 15:00 μ.μ.

    ΒΡΑΣΙΔΑΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ – ΝΑΖΙΑΝΖΟΣ Ν. ΚΑΡΒΑΛΗΣ

    Α.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ – Μ.Α. ΦΙΛΙΠΠΩΝ

    ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΚΕΡΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΡΗΝΙΔΩΝ

    ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ

    ΚΥΡΙΑΚΗ 13/1/2019

    ΦΡΙΞΟΣ ΠΛΑΤΑΝΟΤΟΠΟΥ – ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ, ώρα 14:00 μ.μ.

    ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ – ΘΕΑΓΕΝΗΣ ΘΑΣΟΥ, ώρα 15:00 μ.μ.

    Αναβλήθηκαν οι αγώνες των μικτών ομάδων

    Όπως έγινε γνωστό στο σχετικό δελτίο τύπου που εκδόθηκε από το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας:

    -«Λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που επικρατούν σε όλη τη χώρα και μετά από την έκτακτη  συνεδρίαση της αρμόδιας Επιτροπής Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ, αναβλήθηκαν όλοι οι αγώνες του πρωταθλήματος μεικτών ομάδων, οι οποίοι επρόκειτο να διεξαχθούν την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019. Συγκεκριμένα, οι μεικτές μας υποδέχονταν αύριο στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Θράκης. Οι αγώνες αυτοί δε θα διεξαχθούν και μετατίθενται για την Τετάρτη 16/1/2019. Ως εκ τούτου, η προγραμματισμένη για την Τρίτη 8/1/2019 προπόνηση των ομάδων μας αναβάλλεται και θα διεξαχθεί την Τρίτη 15/1/2019, με ώρα έναρξης 15:15 μ.μ. για τους Παίδες και 16:30 μ.μ. για τους Νέους».

     

    Νέα σχολή διαιτησίας

    Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας ενημερώνει  όλους τους ενδιαφερόμενους που πρόκειται να αποκτήσουν πτυχίο προπονητή ποδοσφαίρου, ότι πρόκειται να λειτουργήσει Σχολή Προπονητών ποδοσφαίρου από την ΕΠΣ Θράκης. Η Σχολή, που θα λειτουργήσει  από τις 4 Φεβρουαρίου  έως τις 16 Φεβρουαρίου  2019, είναι κατηγορίας UEFA C και τα μαθήματα  θα γίνουν στην  πόλη της Κομοτηνής. Για  οποιαδήποτε πληροφορία γύρω από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν  με τη γραμματεία της ΕΠΣ Θράκης και συγκεκριμένα με τον κ. Μπόζη Κομνηνό στα τηλέφωνα 2531-0 33755 και 6936-124523.

    Comments are closed.