Bookmarks

    Σε ρυθμό ρελαντί και αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ανωτερότητα του, ο Α.Ο.Κ. ξεπέρασε με επιτυχία το εμπόδιο του Άρη Αβάτου με (2-0), στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», έφτασε στην 11η συνεχόμενη νίκη του στον 1ο όμιλο και έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί για τη συνέχεια.

     

    Με καλή ψυχολογία και αποφασιστικότητα

    Ήταν ένα παιχνίδι με δύναμη και πάθος και από τις δύο ομάδες που απαιτούσε πολύ μεγάλη υπομονή αλλά και προσοχή από τους «Αργοναύτες» λόγω της δυναμικότητας της ομάδας του Άρη Αβάτου. Η σωστή τακτική των παικτών του Παύλου Δερμιτζάκη, η επιθετική πρωτοβουλία που ανέπτυξαν σε όλο το 90λεπτο, η καλή κυκλοφορία των κινήσεων και η αποφασιστικότητα που τους διέκρινε και η πολύ καλή ψυχολογία που είχαν, έβαλαν σε θέση «οδηγού» από πολύ νωρίς τον Α.Ο.Κ. στο ματς. Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα οι «Αργοναύτες» να αξιοποιήσουν την ανωτερότητα τους και να ξεπεράσουν με επιτυχία το εμπόδιο μιας ομάδας που το πάλεψε και ελάχιστα απείλησε ουσιαστικά της εστία της Καβάλας.

     

    Το χρονικό της αναμέτρησης

    Στο 13’ του αγώνα από πολύ ωραία προσπάθεια και έξοχη σέντρα του Λυμπεράκη ο Βαλαβανόπουλος μέσα στην μεγάλη περιοχή του Αβάτου με άπιαστη κεφαλιά έγραψε το (1-0). Ο ίδιος παίκτης μάλιστα στο 32’ με σουτ σημάδεψε το κάθετο δοκάρι των φιλοξενούμενων και στο 47’ από το εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ του Γιατσβίνοβιτς με εντυπωσιακή καρπωτή κεφαλιά ο Γαβριηλίδης διαμόρφωσε το τελικό (2-0).

     

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Διαιτητής της αναμέτρησης του Α.Ο.Κ. με τον Άρη Αβάτου για την 16η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ήταν ο Γιώργος Μελτζανίδης της Ε.Π.Σ. Ημαθίας με βοηθούς τους Αθανάσιο Παπαδάκη και Γιώργο Χριστοδούλου της ίδιας Ένωσης. Μπροστά τους οι δύο αντίπαλες ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

     

    Α.Ο.Κ. (Παύλος Δερμιτζάκης): Δήμιζας. Ζέρης, Λυμπεράκης, Κασμερίδης, Τουμανίδης, Γαβριηλίδης, Γιατσβίνονιτς (86’ Μπλιός), Ψάλτης (87’ Παπαδόπουλος), Βαλαβανόπουλος (62’ Λίτσκας), Τσούτσης (67’ Θωμαϊδης), Μαρκόπουλος.

     

    Άρης Αβάτου (Γιώργος Μαραντάς): Αμουτζάκης, Κούτρας (79’ Μπουλούτ), Μπουντακίδης, Μίλερ, Κουτσιούμπας (86’ Κιομουρτζής), Σαρηγιαννίδης, Ζωσιμίδης, Ψεμματάς, Σιχλοιμίρης, Κρασώνης (65’ Μελισσόπουλος), Γκέκας (60’ Κωτόπουλος).

    78 Responses to “Με Βαλαβανόπουλο και Γαβριηλίδη σε ρυθμό ρελαντί ο Α.Ο.Κ. νίκησε εύκολα και τον Άρη Αβάτου με σκορ (2-0)”