Bookmarks

    Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 στις 12:00 το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, από τον Σ.Χ.Ο. Καβάλας, στην ορειβατική καλύβα «Γιάννης Παπαβασιλείου» στην τοποθεσία Φουντουκλή.


    Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν ( κρύο και συνεχής βροχή) μέλη και φίλοι του Συλλόγου, καθώς και μέλη του Ε.Ο.Σ Καβάλας παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, τιμώντας το σύλλογο με την παρουσία τους.
    Τυχερός της εκδήλωσης ήταν το μέλος του Σ.Χ.Ο.Καβάλας Πιπέρης Θεόδωρος, ο οποίος έτυχε το φλουρί και κέρδισε ένα δώρο, που για μια ακόμη χρονιά ήταν ευγενική προσφορά του καταστήματος «Κομνηνός», το οποίο ο σύλλογος ευχαριστεί ιδιαίτερα.

    Από κει και πέρα να σημειώσουμε ότι για 7η συνεχόμενη χρονιά ο Σύλλογος Χιονοδρομίας Ορειβασίας Καβάλας θα διοργανώσει τον Αγώνα Περιαστικού Δάσους Καβάλας «KΑVALA TRAIL RUN» την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019.Η διαδρομή θεωρείται εύκολη έως μέτριας δυσκολίας με μήκος 13 χλμ και θετική υψομετρική διαφορά 600 μέτρα Το 80% της διαδρομής είναι σε μονοπάτια και το υπόλοιπο χωματόδρομοι με λίγο άσφαλτο στην εκκίνηση. Κινείται μέσα στο περιαστικό δάσος της Καβάλας με υπέροχη θέα στη πόλη και στη θάλασσα. Ο αγώνας είναι κατάλληλος για να γνωρίσουν νέοι δρομείς το ορεινό τρέξιμο, αλλά και για τους έμπειρους να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους εν ‘όψη των μεγαλύτερων αγώνων που ακολουθούν την άνοιξη μια και ενώ είναι «μικρός» αγώνας έχει αρκετές τεχνικές δυσκολίες.

    Comments are closed.