Bookmarks

    Παρελθόν αποτελεί από το έμψυχο δυναμικό του Α.Ο.Κ. ο έμπειρος τερματοφύλακας Σπύρος Βρονταράς, ο οποίος να σημειώσουμε ότι ναι μεν αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την ομάδα της Καβάλας αλλά ωστόσο δεν είχε καμία συμμετοχή στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

     

    Βέβαια σχετικά με το θέμα αυτό δεν έγιναν επίσημες ανακοινώσεις από τη διοικούσα επιτροπή του Α.Ο.Κ. όπως βέβαια δεν υπήρξε κανένα δελτίο τύπου σχετικά με την απόκτηση του τερματοφύλακα Μανώλη Δεμένικου. Πιο συγκεκριμένα αποκτήθηκε ο γκολκίπερ Μανώλης Δεμένικος ο οποίος είναι 21 ετών και αγωνίζονταν στην ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης. Ο συγκεκριμένος τερματοφύλακας ήρθε να πλαισιώσει τους Δήμιζα και Παπαποστόλου για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Πάντως εκείνο το οποίο θα πρέπει να υπογραμμιστεί σύμφωνα με πληροφορίες μας είναι το ότι πλην της αποχώρησης του έμπειρου τερματοφύλακα Σπύρου Βρονταρά αναμένεται και μάλιστα άμεσα να υπάρξουν ενδεχόμενα δύο με τρεις ακόμη αποχωρήσεις παικτών από το δυναμικό της ομάδας της Καβάλας. Πληροφορίες μας μας αναφέρουν ότι τον ίδιο δρόμο δεν αποκλείεται να ακολουθήσει και ο ποδοσφαιριστής Αργύρης Μπαρέττας ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα ακολουθεί ατομικές προπονήσεις. Από εκεί και πέρα να σημειώσουμε ότι πλην της συγκεκριμένης περίπτωσης ο προπονητής της      Καβάλας Παύλος Δερμιτζάκης εξετάζει μία δύο ακόμη περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που δεν προσέφεραν τα αναμενόμενα προκειμένου να αποχωρήσουν από το ρόστερ των «αργοναυτών». Στον αντίποδα να θυμίσουμε ότι ο Α.Ο.Κ. εκτός από τον νεαρό τερματοφύλακα Μανώλη Δεμένικο  απέκτησε και τον έμπειρο επιθετικό ποδοσφαιριστή Γιώργο Λίτσκα ο οποίος επέστρεψε σε γνώριμα γι αυτόν λιμέρια. Δεν αποκλείεται μάλιστα να γίνουν μία ή δύο ακόμη μεταγραφές στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

     

    Ξεκίνησε η προετοιμασία

    Μετά το ρεπό της Πρωτοχρονιάς οι παίκτες του Α.Ο.Κ. επέστρεψαν εκ νέου στις προπονήσεις για να μπει στην τελική ευθεία το πρόγραμμα της προετοιμασίας της ομάδας του Παύλου Δερμιτζάκη για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής  6 Ιανουαρίου στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με την Ασπίδα Ξάνθης. Μάλιστα να σημειώσουμε  ότι με την 13η αγωνιστική που διεξάγεται την συγκεκριμένη μέρα πέφτει η αυλαία α’ γύρου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

     

    Γνωστά είναι τα προβλήματα

    Σε αγωνιστικό επίπεδο δεν υπάρχει καμία αλλαγή στα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει ο Παύλος Δερμιτζάκης και τα οποία είναι γνωστά ενόψει της προετοιμασίας για το παιχνίδι με την ομάδα της Ασπίδας. Πιο συγκεκριμένα ο Κέρθι διανύει στάδιο αποθεραπείας μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε και η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους και στις καθημερινές προπονήσεις του Α.Ο.Κ. υπολογίζεται περί τα μέσα Ιανουαρίου. Σε ότι έχει να κάνει με την περίπτωση του ποδοσφαιριστή Αργύρη Μπαρέττα να υπογραμμιστεί  ότι ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα με ατομικές προπονήσεις και τρέξιμο αλλά όπως προαναφέραμε το μέλλον του στον Α.Ο.Κ. δεν είναι βέβαιο. Τέλος ο Ντουρτμές που υποβλήθηκε και αυτός σε εγχείρηση, διανύει στάδιο αποκατάστασης.

    Comments are closed.