Bookmarks

    Την επαφή του με το ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής θέλει πάση θυσία να διατηρήσει ο Α.Ο.Κ. και η νίκη στο  δύσκολο και πολύ καθοριστικό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κεραυνό Πέρνης αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη.

     

    Πρόκειται για μία αναμέτρηση με μεγάλο βαθμό δυσκολίας για τους «αργοναύτες» οι οποίοι στο ντέρμπι που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Χρυσούπολης θέλουν να φτάσουν στην κατάκτηση της πολυπόθητης νίκης ώστε να ατενίζουν με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία το υπόλοιπο του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Τις δυσκολίες που θα ανακύψουν  κατά τη διάρκεια του αγώνα τις γνωρίζει πολύ καλά ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Παύλος Δερμιτζάκης και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που διανύουμε στις καθημερινές προπονήσεις τις έχει επισημάνει  αρκετές φορές στους ποδοσφαιριστές του. Πάντως εκείνο το οποίο  θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η προετοιμασία των  «αργοναυτών» για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Πέρνη κύλησε ομαλότατα και ο Παύλος Δερμιτζάκης έδειξε ιδιαίτερα μεγάλο βάρος στο κομμάτι της τακτικής αφού για τη συγκεκριμένη μάχη ο ίδιος μετράει επιστροφές αλλά και απουσίες.

    Επιστροφές και απουσίες

    Οι επιστροφές για τους «αργοναύτες» είναι δύο αφού τόσο ο Βασίλης Γαβριηλίδης όσο και ο Αλέξης Ζέρης εξέτισαν την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας του και θα δώσουν το παρόν τους στην αναμέτρηση της Χρυσούπολης. Παράλληλα ο Παύλος Δερμιτζάκης μετράει και τρεις  απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών  αφού δεν θα έχει στη διάθεσή του για διαφορετικούς λόγους τους Τσούτση,Γεμιστό και Γρηγόρη Παπαδόπουλο. Ο πρώτος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες με ποινή τιμωρίας μίας αγωνιστική, ο Γεμιστός αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον έσω πλάγιο σύνδεσμο ενώ τραυματίας στο κουτουπιέ είναι και ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος. Ο Κέρθι υπολογίζεται στα πλάνα του Παύλου Δερμιτζάκη, όχι όμως ο Ντουρτμές που χάνει το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου ου διανύουμε ενώ όπως είχαμε αναφέρει σε παλαιότερο ρεπορτάζ μας, παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό του Α.Ο.Κ. αποτελεί ο Αργύρης Μπαρέττας ο οποίος σύμφωνα  με τα όσα έγιναν γνωστά θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Κύπρου.

     

    Με πολύ κόσμο

    Η κρισιμότητα του αγώνα με τον Κεραυνό Πέρνης αναμένεται να φέρει πολλούς καβαλιώτες φιλάθλους στο Δημοτικό Στάδιο της Χρυσούπολης. Η κινητοποίηση τους είναι ιδιαίτερα αυξημένη τις τελευταίες ημέρες και πληροφορίες αναφέρουν ότι περισσότεροι από 350 φίλαθλοι των «αργοναυτών» θα ταξιδέψουν στη Χρυσούπολη για να βρεθούν στο πλευρό των παικτών του Παύλου Δερμιτζάκη για τη κατάκτηση της πολυπόθητης νίκης.

    Comments are closed.