Bookmarks

    Μία ομάδα με υψηλούς στόχους στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας, ο Βύρωνας Καβάλας και ο  πρωτοπόρος  του 1ου ομίλου της Β’ κατηγορίας ΠΟ Κεραμωτής, κατέκτησαν τα αντίστοιχα τρόπαια στα κύπελλα κατηγοριών που για πρώτη φορά υλοποίησε η διοίκηση της τοπικής ένωσης.

     

    Ειδικότερα να σημειώσουμε ότι ο Βρασίδας Ν. Πέραμου επικράτησε με σκορ (1-0) του Βύρωνα Καβάλας στην αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο του Κοκκινοχώματος ενώ στην αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο του Αγιάσματος η Κεραμωτή κατέκτησε το κύπελλο αφού νίκησε με (3-1) τον Απόλλων Χρυσοχωρίου. Να σημειώσουμε ότι και οι δύο τελικοί παρουσίασαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και με αυτούς έπεσε η αυλαία  της ποδοσφαιρικής δράσης για το 2018 από πλευράς της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας. Ήταν δύο τελικοί που προσέφεραν μεγάλες συγκινήσεις πολλές συγκινήσεις, προσέφεραν γκολ και θέαμα και σίγουρα αποζημίωσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όσους τους παρακολούθησαν. Πρέπει να τονιστεί ότι τόσο στο τελικό του Κοκκινοχώματος όσο και στον αντίστοιχο που έγινε στο γήπεδο του Αγιάσματος βρέθηκαν δεκάδες φίλαθλοι και βέβαια πολλοί επώνυμοι του καβαλιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο.

     

    Οι επόμενοι δύο (2) τελικοί

    Παράλληλα να υπογραμμιστεί ότι ο επόμενος της σειράς των τελικών του κυπέλλου κατηγοριών της Ε.Π.Σ Καβάλας, για την αγωνιστική περίοδο 2018-19, έχει προγραμματιστεί για να διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 6 Ιανουαρίου στο γήπεδο των Ελευθερερών.  Γήπεδο στο οποίο πρόκειται να πραγματοποιηθεί ο τελικός του 3ου ομίλου της Β’ κατηγορίας ανάμεσα στον ΑΟ Ελαιοχωρίου και τον Κεραυνό Ελευθερών ο οποίος να σημειωθεί ότι από τη διοργανώτρια αρχή προγραμματίστηκε να ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι. Όσο δε για τον τελικό του 3ου ομίλου της Β’ κατηγορίας ανάμεσα στον  Ηρακλή Καβάλας και τον Κεραυνό Καλλιράχης,, να αναφέρουμε ότι θα διεξαχθεί στις 9 Μαρτίου στο γήπεδο του Ποτού στο νησί της Θάσου.

     

    Comments are closed.