Bookmarks

    Το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε από το Ν.Ο. Α. σε συνεργασία με τον Ο.Φ.Θ. Α. στην Αλεξανδρούπολη η Διασυλλογική διοργάνωση ΟΡΦΕΑΣ 2019 με τη συμμετοχή 300 και πλέον κολυμβητών και κολυμβητριών προαγωνιστικών κατηγοριών από 16 συλλόγους της Βόρειας Ελλάδος, της Βουλγαρίας και της Τουρκίας.

     

    Η Προαγωνιστική ομάδα του Ο.Θ.Α. Καβάλας της Ισιγόνης Βαλσαμίδου συμμετείχε με 11 κολυμβήτριες και 4 κολυμβητές κατακτώντας συνολικά 5 χρυσά,9 ασημένια και 8 χάλκινα μετάλλια.

     

    Η αποστολή της ομάδας του ΟΘΑ Καβάλας είναι η εξής:

    ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

    ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ ΣΤΕΛΛΑ

    ΒΙΛΓΚΡΕ ΛΑ ΜΑΔΡΙΔ ΝΑΤΑΛΙΑ

    ΤΣΙΜΑ ΧΑΡΑ

    ΚΩΝ/ΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

    ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

    ΣΚΑΡΗ ΖΩΗ

    ΚΑΒΟΥΡΗ ΕΛΕΝΑ

    ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΑ

    ΟΡΝΙΘΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ

    ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ

    ΛΑΖΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

    ΚΑΛΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

    ΟΡΝΙΘΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

    ΚΟΥΣΑΣ ΠΟΛΥΔΕΥΚΗΣ

     

    Εξάλλου την Κυριακή 13 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο LUCY  ο ΟΘΑΚ  έκοψε την  πίτα για το 2019 σε μια κατάμεστη αίθουσα από κόσμο.

    Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι τοπική πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της πόλης καθώς και επίτιμοι προσκεκλημένοι από τον κολυμβητική ομοσπονδία Ελλάδος

    Δόθηκαν αρκετά τιμητικά έπαθλα για τις επιτυχίες   που πραγματοποίησαν οι αθλητές το 2018

    Βραβεύτηκαν ο Δήμος Καβάλας  για την πολύτιμη βοήθεια στους αγώνες Φιλίππειια 2018, η Δημωφέλεια  ο τηλεοπτικός σταθμός  ΕΝΑ CHANNEL  ως  χορηγός επικοινωνίας  του ΟΘΑΚ η Σταυρίδου Μαρία  .η Δέσποινα Στεφανίδου     οι  αθλητές  της κολύμβησης   της ιστιοπλοΐας  οι masters toy ΟΘΑΚ καθώς και οι νέοι αθλητές που ήρθαν για πρώτη φορά στην ομάδα.

    Τέλος να σημειώσουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΘΑΚ στο δελτίο τύπου που εξέδωσε  εύχεται καλή χρονιά.

     

    Comments are closed.