Bookmarks

    Διακοπές τέλος για τους παίκτες του Α.Ο.Κ. οι οποίοι πλέον επέστρεψαν στις προπονήσεις προκειμένου να δοθεί συνέχεια στο πρόγραμμα της προετοιμασίας των «αργοναυτών» για το εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί την ερχόμενη Κυριακή (13/1) στο «Ανθή Καραγιάννη» με τον Απόλλων Παραλιμνίου.

     

    Πρόκειται για την 1η αγωνιστική του β’ γύρου του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας κι όπως όλα δείχνουν η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη μέσα σε τέσσερις ημέρες θα δώσει και άλλο εντός έδρας παιχνίδι αυτή τη φορά με την Ασπίδα Ξάνθης, αγώνας ο οποίος αναβλήθηκε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών  όπως και τα υπόλοιπα παιχνίδια της 13η αγωνιστικής. Σύμφωνα με πληροφορίες μας η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) αποφάσισε να ορίσει τα  παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής να διεξαχθούν την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου.

     

    Με απουσίες κόντρα στον Απόλλων Παραλιμνίου

    Να τονίσουμε ότι σε αγωνιστικό επίπεδο η προετοιμασία της ομάδας της Καβάλας βρίσκεται σε εξέλιξη για το παιχνίδι με την ομάδα του Παραλιμνίου και η τεχνική της ηγεσία αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα είτε λόγω του ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές είναι τιμωρημένοι αφού συμπλήρωσαν κάρτες είτε λόγω των προβλημάτων των τραυματισμών που αντιμετωπίζουν. Πιο συγκεκριμένα δικαίωμα συμμετοχής στην εντός έδρας αναμέτρηση που ακολουθεί  δεν έχουν τόσο ο Βασίλης Γαβριηλίδης όσο και ο Αλέξης Ζέρης. Οι συγκεκριμένοι δύο ποδοσφαιριστές συμπλήρωσαν από τέσσερις  κίτρινες κάρτες ο καθένας και την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας τους θα την εκτίσουν στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Απόλλων Παραλιμνίου. Από εκεί και πέρα να σημειώσουμε ότι ο Ντουρτμές που υποβλήθηκε σε εγχείρηση χάνει όλο το υπόλοιπο της ποδοσφαιρικής περιόδου που διανύουμε ενώ την ίδια ώρα να σημειώσουμε ότι η αποθεραπεία του Κέρθι βρίσκεται στο τελευταίο  της στάδιο και σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά  τις επόμενες δύο εβδομάδες αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Παράλληλα να αναφέρουμε ότι η κατάσταση με τον ποδοσφαιριστή Αργύρη Μπαρέττα  παραμένει ως έχει και δεν υπάρχει απολύτως καμία εξέλιξη . Βέβαια θα πρέπει να υπογραμμίσουμε το ότι δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας της Καβάλας σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν  εξέφρασαν την επιθυμία στη διοικούσα επιτροπή του Α.Ο.Κ. να αποχωρήσουν από το ρόστερ της ομάδας του Παύλου Δερμιτζάκη λόγω του μικρού αριθμού των συμμετοχών που έχουν μέχρι τώρα στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

    Comments are closed.