Bookmarks

    Ο ποδοσφαιριστής του Α.Ο.Κ. Βασίλης Γαβριηλίδης δίχως άλλο είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες όχι μόνο των «Αργοναυτών» στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα του 1ου ομίλου αλλά γενικότερα σε όλη τη Γ’ Εθνική κατηγορία.

     

    Πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή ο οποίος πολύ αθόρυβα κυρίως μεθοδικά κάνει τη δουλειά του στον αγωνιστικό χώρο και κατά συνέπεια η προσφορά του στον Α.Ο.Κ. χαρακτηρίζεται κάτι περισσότερο από πολύτιμη. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Βασίλης Γαβριηλίδης μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη Αβάτου ανακηρύχτηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης του συγκροτήματος του Παύλου Δερμιτζάκη από τους αθλητικογράφους οι οποίοι παρακολούθησαν τον αγώνα. Ο ίδιος στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου στην αίθουσα τύπου του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» μετά το τέλος του αγώνα έκανε δηλώσεις και με την σεμνότητα που τον διακρίνει αναφέρθηκε στην φετινή πορεία του Α.Ο.Κ. στον 1ο όμιλο, στο παιχνίδι με τον Άρη Αβάτου καθώς επίσης και στις προοπτικές που υπάρχουν.

     

    Οι δηλώσεις του Βασίλη Γαβριηλίδη

    Χαρακτηριστικά ο ποδοσφαιριστής της ομάδας της Καβάλας και MVP στον αγώνα με τον Άρη Αβάτου, Βασίλης Γαβριηλίδης στις δηλώσεις που έκανε υπογράμμισε τα εξής

     

    -«Γνωρίζαμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια. Και αυτό γιατί οι καιρικές συνθήκες το τελευταίο τριήμερο ήταν δύσκολες και δεύτερον είχαμε παιχνίδι μεσοβδόμαδα άσχετα από την τελική έκβαση του σκορ, μας δημιούργησε μια επιπλέον κόπωση όπως βέβαια και στον αντίπαλο. Σε ότι έχει να κάνει με τον αγώνα με τον Άρη Αβάτου θέλω να τονίσω ότι ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι και στο πρώτο 30λεπτο ήμασταν οι κυρίαρχοι και πέρα από το γκολ είχαμε μια δυο καλές ευκαιρίες για να διπλασιάσουμε τα τέρματα.  Μετά ο αντίπαλος στο τελευταίο τέταρτο μας πίεσε και εκεί πέρα δεν ανταποκριθήκαμε καλά σαν ομάδα. Στην επανάληψη μας βοήθησε πολύ ότι πήγαμε μπροστά με δυο τέρματα. Από εκεί και πέρα κάναμε μια καλή διαχείριση δεδομένης και της ποιότητας του αντιπάλου σ` ένα κακό γήπεδο. Γενικότερα δεν μας ευνοεί το γήπεδο έτσι όπως είναι τώρα αφού είμαστε μια ομάδα που προσπαθεί να αναπτυχθεί από πίσω. Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή συγκυριακά και μόνο είμαστε στη 2η θέση.  Έχουμε κάνει ένα μεγάλο σερί κερδίζοντας παιχνίδια που σε όλα ήμασταν καλύτεροι.  Πιστεύω ότι συνεχίζουμε για το επόμενο που είναι εξίσου σημαντικό για να πάμε με τη μίνιμουμ διαφορά στο μεταξύ μας παιχνίδι με το Νέστο.  Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Αρη Αβάτου που είναι και στις 4-5 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.  Το έδειξε και τώρα ενώ μας είχε δυσκολέψει πάρα πολύ στο ματς του Α` γύρου όπου είχαμε φέρει ισοπαλία στην Ξάνθη»

    81 Responses to “Βασίλης Γαβριηλίδης: «Συγκυριακά και μόνο αυτήν την στιγμή ο Α.Ο.Κ. είναι στη 2η θέση της βαθμολογίας»”