Bookmarks

    Σε ποδοσφαιρική δράση επιστρέφουν οι ομάδες της Α’ κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και αυτό διότι το ερχόμενο Σάββατο 5 Ιανουαρίου έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί η 13η αγωνιστική του συγκεκριμένου πρωταθλήματος ενώ ερωτηματικό υπάρχει για πιθανή αναβολή των αγώνων λόγω της κακοκαιρίας.

     

    Το έστρωσε το χιόνι

    Ειδικότερα θα πρέπει να σημειώσουμε το γεγονός ότι η χιονόπτωση που παρατηρήθηκε ακόμη και μέσα στη Καβάλα έβαλε σε έντονο προβληματισμό τα μέλη της διοίκησης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας για το αν τελικά θα διεξαχθούν τα προγραμματισμένα παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της τοπικής ένωσης. Σχετικά με το θέμα αυτό επικρατεί αβεβαιότητα και είναι θέμα χρόνου από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για το εάν τελικά θα διεξαχθεί η 13η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας ή όχι. Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι το διοικητικό συμβούλιο της τοπικής ένωσης προβληματίζεται έντονα και είναι πολύ κοντά στο να πάρει μία απόφαση για αναβολή των ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων, κάτι το οποίο επίσημα αναμένεται να ανακοινωθεί από την επίσημα ιστιοσελίδα της  Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας. Παράλληλα θα πρέπει να τονίσουμε ότι το γεγονός ότι οι αγώνες οδεύουν προς αναβολή ενισχύεται από το ότι έντονη είναι η χιονόπτωση που έχει παρατηρηθεί στο μεγαλύτερο γεωγραφικό κομμάτι του νομού Καβάλας αλλά και στο νησί της Θάσου  αφού σε πολλά δημοτικά διαμερίσματα το χιόνι που έπεσε το έχει στρώσει.

     

    Οι αναμετρήσεις

    Οι 3 όμιλοι της Β΄ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας θα έχουν ρεπό και οι ομάδες τους θα ξεκουραστούν ενώ την Κυριακή 6 Ιανουαρίου στις 2:30 το μεσημέρι είχε οριστεί να διεξαχθεί ο τελικός του κυπέλλου κατηγοριών του 3ου ομίλου της Β’ κατηγορίας ανάμεσα στον Α.Ο. Ελαιοχωρίου και τον Κεραυνό Ελευθερών ο οποίος τελικά αναβλήθηκε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.  Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να υπογραμμίσουμε είναι το ότι η 13η αγωνιστική στην Α΄ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Καβάλας περιλαμβάνει πολύ δυνατές αναμετρήσεις με ενδιαφέρον σημαντικό τόσο στην κορυφή της βαθμολογίας όσο και στις τελευταίες θέσεις. Σε ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια στο γήπεδο των Κρηνίδων ο Βύρωνας Καβάλας υποδέχεται τον Άρη Πηγών με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του νικηφόρου αποτελέσματος ενώ τους τρεις βαθμούς της νίκης θέλει να προσθέσει και ο Ορφέας Ελευθερούπολης στο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Κεραυνό Κρηνίδων. Ιδιαίτερα δυνατή χαρακτηρίζεται η αναμέτρηση η οποία θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νέας Περάμου με την ομάδα του Βρασίδα να υποδέχεται τον Ναζιανζό Νέας Καρβάλης. Για την ΑΕΚ Καβάλας η αναμέτρηση που θα δώσει στο γήπεδο του Αμυγδαλεώνα με αντίπαλο τον ΜΑ Φιλίππων είναι ένα παιχνίδι στο οποίο το συγκρότημα του Παύλου Προβατίδη θέλει μόνο τη νίκη στο γήπεδο του Πλατανοτόπου  θα φιλοξενηθεί μία πολύ αμφίρροπη αναμέτρηση μεταξύ του τοπικού Φρίξου και της Δόξας Θεολόγου. Στο γήπεδο των Λιμεναρίων θα φιλοξενηθεί ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων της Θάσου αφού η τοπική Αναγέννηση θα φιλοξενήσει τον Θεαγένη. Τέλος ο Ατρόμητος Χαλκερού με τον Χρήστο Τερμεντζή στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας του θα πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης στα χαρτιά σε βάρος του Ολυμπιακού Καβάλας που αποχώρησε από το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.

     

    Συνοπτικά το πρόγραμμα των αναμετρήσεων που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Ιανουαρίου σε επίπεδο  Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, τα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες και οι ώρες έναρξης τους έχουν ως εξής:

     

    ΣΑΒΒΑΤΟ 5-1-2019

    ΓΗΠΕΔΟ

    ΩΡΑ

    ΟΜΑΔΕΣ

    Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ

    15:00

    ΒΡΑΣΙΔΑΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ

    ΝΑΖΙΑΝΖΟΣ Ν. ΚΑΡΒΑΛΗΣ

    ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ

    15:00

    Α.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ

    Μ.Α. ΦΙΛΙΠΠΩΝ

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ

    15:00

    ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ

    ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΡΗΝΙΔΩΝ

    ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ

    15:00

    ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ

    ΘΕΑΓΕΝΗΣ ΘΑΣΟΥ

    ΠΛΑΤΑΝΟΤΟΠΟΥ

    15:00

    ΦΡΙΞΟΣ ΠΛΑΤΑΝΟΤΟΠΟΥ

    ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ

    ΚΡΗΝΙΔΩΝ

    15:00

    ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ

    ΧΑΛΚΕΡΟΥ

    15:00

    ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΚΕΡΟΥ

    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

     

    Σχολή διαιτησίας

    Τέλος να αναφέρουμε ότι το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας ενημερώνει όσους παρακολουθούν τη σχολή Διαιτησίας της ΕΠΣ Καβάλας, ότι μετά τη διακοπή των εορτών η σχολή θα επαναλειτουργήσει το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019, με ώρα έναρξης στις 18:00 μ.μ.

    Θέμα της εκπαιδευτικής αυτής συνάντησης θα είναι το «Οφσάιντ». Παρακαλούνται όλοι οι υποψήφιοι διαιτητές να είναι παρόντες στη συνάντηση αυτή.

     

    Comments are closed.