Bookmarks

    Την  επόμενη Τετάρτη  19 Δεκεμβρίου ολοκληρώνεται η φάση  των  «16» για το Κύπελλο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας περιόδου 2018 – 2019. Την Πέμπτη 20/12/2018 στις 18:00 μ.μ., στα γραφεία της Ένωσης, θα διεξαχθεί η κλήρωση των αγώνων  για τη φάση των «8».

     

    Για το Κύπελλο Κατηγοριών απομένει ο αγώνας μεταξύ ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ, ο οποίος έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί την Τετάρτη 12/12/2018, ώστε να αναδειχθεί η δεύτερη ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό Κυπέλλου Κατηγοριών Α’ Κατηγορίας και θα αντιμετωπίσει το ΒΡΑΣΙΔΑ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ. Ο τελικός της κατηγορίας αυτής έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί το Σάββατο 29/12/2018, σε γήπεδο που θα ορίσει η αρμόδια Επιτροπή.

    Για τη Β’ Κατηγορία, έχουμε τα ζευγάρια των τελικών ανά όμιλο και είναι τα εξής:

    Κυριακή 30/12/2018

    Β1  Κατηγορία: ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΡΥΣΟΧΩΡΙΟΥ – Γ.Π.Ο. ΚΕΡΑΜΩΤΗΣ

     

    Αναμένεται απόφαση για την ημερομηνία του αγώνα από την Επιτροπή Κυπέλλου

    Β2 Κατηγορία:

    ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΛΙΡΑΧΗΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

     

     

    Κυριακή  6/1/2019

     Β3 Κατηγορία:

    Α.Ο. ΕΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ

     

    Τα  γήπεδα στα οποία θα διεξαχθούν οι τέσσερις τελικοί θα γνωστοποιηθούν άμεσα, ύστερα από απόφαση που θα λάβει η Επιτροπή Κυπέλλου σε συνεννόηση με τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στους τελικούς, έτσι ώστε να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία η νέα αυτή διοργάνωση της  Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον πολλών φιλάθλων.

    Comments are closed.