Bookmarks

    Πολλά σημαντικά και με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής ημέρας στον 1ο όμιλο της Γ’ εθνικής κατηγορίας με τις τέσσερις ομάδες του νομού Καβάλας να θέλουν το νικηφόρο αποτέλεσμα για διαφορετικούς λόγους Α.Ο.Κ., Νέστος Χρυσούπολης, Κεραυνός Πέρνης και Αετός Ορφανού θα αγωνιστούν μακριά από τις έδρες τους σε αντίθεση με το Νέστο ο οποίος θα αγωνιστεί στο γήπεδο της Χρυσούπολης.

     

    Με τον κόσμο στο πλευρό του

    Ο Α.Ο.Κ. θα ταξιδέψει στην Αλεξανδρούπολη για την αναμέτρηση κόντρα στον τοπικό Εθνικό και στην πόλη της Θράκης αναμένεται να βρεθούν 250 και πλέον καβαλιώτες φίλαθλοι προκειμένου να συμπαρασταθούν στην ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη για να φτάσει στην κατάκτηση το πολυπόθητου νικηφόρου αποτελέσματος. Για τον Α.Ο.Κ. το εκτός έδρας παιχνίδι μέσα στην Αλεξανδρούπολη είναι κομβικό και σίγουρα κρύβει παγίδες και για το λόγο αυτό «οι Αργοναύτες» θα πρέπει να επιδείξουν την απαιτούμενη προσοχή και υπευθυνότητα. Πρόκειται για ένα παιχνίδι από το οποίο θα απουσιάσουν οι τραυματίες Κέρθι και Ντουρτμές ενώ στα πλάνα του Παύλου Δερμιτζάκη συνεχίζει να μην είναι ο Αργύρης Μπαρέττας. Αντίθετα επιστρέφει ο Τουμανίδης ο οποίος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας του.

     

    Με δύο απουσίες ο Νέστος

    Με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του νικηφόρου αποτελέσματος που θα τον διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ο Νέστος θα υποδεχτεί στο γήπεδο της Χρυσούπολης τον Εθνικό Σιδηρικάστρου. Πρόκειται για ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι για το συγκρότημα της Χρυσούπολης με τον προπονητή του Κυριακό Κετσιεμενίδη να μετράει δύο απουσίες και δύο επιστροφές . Πιο συγκεκριμένα στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας  του Νέστου για το παιχνίδι με το Σιδηρόκαστρο δεν θα είναι οι Νύκταρης και Μαϊντανός, παίκτες οι οποίοι συμπλήρωσαν από τέσσερις κίτρινες κάρτες ο καθένας. Αντίθετα για το παιχνίδι με τον Εθνικό Σιδηροκάστρου η τεχνική ηγεσία του Νέστου μπορεί να υπολογίζει τις υπηρεσίες των Αρετά και Μελισσόπουλο που εξέτισαν τις ποινές τους.

     

    Στις Σέρρες ο Αετός Ορφανού

    Χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και αρκετά καλή ψυχολογία θα ταξιδέψει στην πόλη των Σερρών ο Αετός Ορφανού για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραικό. Δίχως άλλο πρόκειται για μία δύσκολη έξοδο για το συγκρότημα του Δημήτρη Σίτσα το οποίο εάν θέλει να διατηρηθεί σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 1ου  ομίλου της Γ’ εθνικής  θα πρέπει να επιστρέψει στη βάση του έχοντας στις αποσκευές του τους τρεις βαθμούς της νίκης. Το ευχάριστο πάντως είναι ότι η τεχνική ηγεσία του Αετού Ορφανού για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στις Σέρρες δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα υπολογίζοντας όλους τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας της. Μάλιστα ο πρωταθλητής Δημήτ5ρης Σίτσας μπορεί να υπολογίζει και στον ποδοσφαιριστή Καραγιαννίδη ο οποίος εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του μεσοβδόμαδα στο νικηφόρο με (5-0) αγώνα για το κύπελλο  της Ε.Π.Σ Καβάλας κόντρα στον Απόλλων Χρυσοχωρίου.

     

    Με πολλά προβλήματα ο Κεραυνός Πέρνης

    Ο τέταρτος της παρέας των ομάδων του νομού Καβάλας που συμμετέχουν στον 1ο όμιλο της Γ’ εθνικής κατηγορίας, Κεραυνός Πέρνης για την 12η αγωνιστική θα ταξιδέψει στο Καλαμπάκι για να αγωνιστεί με την ομώνυμη ομάδα. Μάλιστα να τονίσουμε ότι ο στόχος για την κατάκτηση της νίκης από πλευράς της ομάδας του Γιάννη Μαλαματά είναι ένας στόχος και αυτό διότι το συγκρότημα της ΑΕ Καλαμπακίου παρουσιάζει πολλές αγωνιστικές αδυναμίες. Βέβαια είναι γνωστό ότι ο Γιάννης Μαλαματάς αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα κυρίως τραυματισμών αφού στο ιατρικό απουσιολόγιο του Κεραυνού Πέρνης είναι τα ονόματα των Λεγάτου, Κωνσταντινίδη, Μπαρντάνη καθώς και του Κωνσταντάρα ενώ είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο κάποιοι από αυτούς να αποθεραπευτούν και να επιστρέψουν. Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο Γιάννης Μαλαματάς δεν υπολογίζει σίγουρα στους τραυματίες Τσανακτσόγλου και Χατζηκυριάκου.

     

    Οι διαιτητές της 912ης αγωνιστικής

    Την ίδια ώρα να σημειωθεί ότι από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ορίστηκαν οι διαιτητές της 12ης αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο της Γ’ εθνικής κατηγορίας, η οποία θα διεξαχθεί σε δύο (2) δόσεις.

     

    Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές έχουν ως εξής:

     

    Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 

    ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ  

    Διαιτητές: Τσιάρας, Δεδονάκης, Ζαχαριάς της ΕΠΣ Καβάλας)

     

    Κυριακή 16 Δεκεμβρίου

    ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ – ΠΑΟ ΚΟΣΜΙΟΥ  

    Διαιτητές: Στρατούδης(Έβρου), Καμπερίδης, Καρασαββαΐδης (Καβάλας)

     

    ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ 

    Διαιτητές: Τσοπουλίδης, Εμπλιούκ, Κηλικιώτης (Ξάνθης)

     

    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ – ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ  

    Διαιτητές: Σκούτας, Χρυσαΐδης, Τσιρώνας (Χαλκιδικής)

     

    ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 

    Διαιτητές: Γκαϊτατζής, Τσακίδης, Χασιώτης(Δράμας)

     

    ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ

    Διαιτητές: Κακουλίδης, Καρακασίδης, Καραγιάννης(Θράκης)

     

    ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ 

    Διαιτητές: Παρχαρίδης, Ραβικάλης, Κοτανίδου(Δράμας)

    Comments are closed.