Bookmarks

    Ολοκληρώθηκαν οι Χειμερινοί Αγώνες Ταχυτήτων των Βετεράνων (Masters) του Σαββατοκύριακου (15-16/12), που πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό Εθνικό Κολυμβητήριο Βόλου. Το παρόν στους αγώνες έδωσαν 240 αθλητές, μεταξύ των οποίων και κολυμβητές από την Τουρκία την Βουλγαρία και η Ολυμπιονίκης της Σεούλ, Τάνια Ντανκαλάκοβα.

     

    Η Καβαλιώτικη κολύμβηση εκπροσωπήθηκε από τέσσερις κολυμβητές του ΟΘΑΚ οι οποίοι κατέκτησαν συνολικά 3 χρυσά, 5 αργυρά και 6 χάλκινα μετάλλια σε ατομικά αγωνίσματα και ένα χάλκινο μετάλλιο στην σκυταλοδρομία 4 Χ 50 μ. Μικρής ομαδικήςmixed.

    Η αποστολή της ομάδας MASTERS Αρσένη Κική, Μανιφρέντι Κάτια, Κασιμίδης Νίκος, Βαρώνας Χρήστος.

    Εξάλλου την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε το « 5ο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Ακαδημιών» που διοργάνωσε ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης στο Δημοτικό Κολυμβητήριο “Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης”.

    Στο φεστιβάλ συμμετείχαν 7 ομάδες (Α.Σ. ΑμεΑ Κότινο, Ν .Ε. Ροδόπης , Ο.Θ.Α. Καβάλας , Νηρέα Ορεστιάδος ,Πρωτέα Ορεστιάδος , Μ.Γ.Σ. Εθνικό Αλεξανδρούπολης, Ν.Ο. Αλεξανδρούπολης )από την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με 328 κολυμβητές και κολυμβήτριες ηλικίας 6-9 ετών. Ο ΟΘΑΚ συμμετείχε με 15 μικρούς κολυμβητές και κολυμβήτριες συνοδευόμενη από τους προπονητές τους Μαρία Μαυρίδου Μ’αρκο Σκορδά και την έφορο της ομάδας κα Φυλλίω Μαλασάκη.

    Τιμώμενο πρόσωπο του «5ου Χριστουγεννιάτικου Φεστιβάλ Ακαδημιών» ήταν ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής ΑμεΑ Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης.

     

     

    Comments are closed.