Bookmarks

    Για δεύτερο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο τα παιχνίδια στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής που έχουν προγραμματιστεί στο πλαίσιο του πρωταθλήματος θα διεξαχθούν σε διαφορετικές ημέρες.

     

    Να θυμίσουμε ότι την προηγούμενη 11η αγωνιστική είχαμε το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου662 τον αγώνα Άρης Αβάτου-Αετός Ορφανού. Βέβαια να υπογραμμιστεί ότι ο λόγος της μεταφοράς του συγκεκριμένου αγώνα ήταν το αίτημα του Άρη Αβάτου για να μην συμπέσει ο αγώνας με την αναμέτρηση του ΑΟΞ με τον Ολυμπιακό, έτερον εκάτερον αν τελικά δεν κυκλοφόρησαν μεμονωμένα εισιτήρια για αυτόν τον αγώνα. Το προσεχές Σαββατοκύριακο 15 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, που θα είναι και η τελευταία για το 2018, ο μεν αγώνας Ορφέας Ξάνθης-ΠΑΟ Κοσμίου θα διεξαχθεί κανονικά την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, αντίθετα η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ασπίδα Ξάνθης και τον Απόλλωνα Παραλιμνίου πάει 24 ώρες νωρίτερα και θα διεξαχθεί το μεσημέρι του Σαββάτου 15 του .ίδιου μήνα.

    Αιτία αυτής της αλλαγής είναι ο ορισμός της αναμέτρησης ανάμεσα στον Απόλλωνα Παραλιμνίου και τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος την προσεχή Τρίτη 18/12. Ως γνωστόν βάσει ΚΑΠ πρέπει να μεσολαβούν τρία 24ωρα ανάμεσα σε επίσημους αγώνες. Οπότε είτε το ματς Κυπέλλου έπρεπε να πάει μια μέρα μετά είτε το ματς της Γ’ Εθνικής μια μέρα πριν.

    Για την ΕΠΟ, που είναι η διοργανώτρια αρχή τόσο του Κυπέλλου Ελλάδος όσο και της Γ’ Εθνικής, η εύκολη λύση ήταν όπως αποδεικνύεται η μεταφορά του Ασπίδα Ξάνθης-Απόλλων Παραλιμνίου μια μέρα πριν. Έτσι θα έχουμε το Σάββατο το συγκεκριμένο ματς ενώ τα υπόλοιπα έξι παιχνίδια της Γ’ Εθνικής θα γίνουν κανονικά την Κυριακή.

     

    Comments are closed.