Bookmarks

    Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΣ Καβάλας η κλήρωση των αγώνων της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου από την οποία βγήκαν πολύ δυνατά ζευγάρια. Για το θέμα αυτό αλλά και για τις τελευταίες δραστηριότητες της η διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας εξέδωσε δελτίο τύπου.

     

    Το δελτίο τύποι της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου που εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας έχει ως εξής:

    1. Ο αγώνας ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΡΗΝΙΔΩΝ – ΝΑΖΙΑΝΖΟΣ Ν. ΚΑΡΒΑΛΗΣ θα διεξαχθεί στο γήπεδο  Πολυστύλου, λόγω τιμωρίας του γηπέδου του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΚΡΗΝΙΔΩΝ.

    2. Ο αγώνας Α.Ο. ΦΑΡΟΣ ΜΑΡΙΩΝ – ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΠΟΝΤΟΛΙΒΑΔΟΥ θα διεξαχθεί στο γήπεδο Καλλιράχης, λόγω προβλημάτων στο γήπεδο Ποτού.

    3. Τροποποιούνται οι ώρες έναρξης των παρακάτω αγώνων ως εξής:

    ·       ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ  –  ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ, ώρα 14:45 μ.μ.

    ·       ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΙΑΣΜΑΤΟΣ – Α.Ο. ΠΟΤΑΜΙΑ, ώρα 14:30 μ.μ.

    ·       ΘΕΑΓΕΝΗΣ ΘΑΣΟΥ – Α.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ, ώρα 14:00 μ.μ.

    ·       ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ – ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ, ώρα 14:00 μ.μ.

    4. Ο αγώνας ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ  – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ για το πρωτάθλημα της  Α’ Κατηγορίας, που δεν διεξήχθη, κατακυρώνεται με σκορ 3-0 υπέρ της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ. Από την υπαίτια ομάδα, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, αφαιρούνται 3 βαθμοί από τον πίνακα βαθμολογίας της τρέχουσας  αγωνιστικής περιόδου και επιβάλλεται σε αυτήν χρηματικό πρόστιμο 250 ευρώ.

    5. Το σωματείο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ αποχωρεί οικειοθελώς από τους υπόλοιπους αγώνες πρωταθλήματος. Ως εκ τούτου, στο εξής όλοι οι εναπομείναντες αγώνες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ θα κατακυρώνονται υπέρ της αντίπαλης ομάδας με σκορ 3-0. Παράλληλα, θα επιβληθούν στο σωματείου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ και οι προβλεπόμενες από τον ΚΑΠ κυρώσεις.

    6. Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΣ Καβάλας η κλήρωση των αγώνων της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου, από την οποία προέκυψαν τα παρακάτω ζευγάρια:

    ·       ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ

    ·       ΒΡΑΣΙΔΑΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ – Α.Ο. ΚΑΡΥΑΝΗΣ

    ·       ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ – ΝΙΚΗΤΗΣ (Α.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ)

    ·       ΝΙΚΗΤΗΣ (ΘΕΑΓΕΝΗΣ ΘΑΣΟΥ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ – ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘ/ΛΗΣ)

    7. Το Σάββατο 29/12/2018 διεξάγεται ο πρώτος τελικός του Κυπέλλου Κατηγοριών στο γήπεδο Κοκκινοχώματος, με αντιπάλους το ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ και το ΒΡΑΣΙΔΑ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ.

    8.  Την Κυριακή 30/12/2018 θα διεξαχθεί ο δεύτερος στη σειρά τελικός του Κυπέλλου Κατηγοριών περιόδου 2018 – 2019 στο γήπεδο Αγιάσματος, με αντιπάλους τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΧΡΥΣΟΧΩΡΙΟΥ και τον Π.Ο. ΚΕΡΑΜΩΤΗ».

     

    Comments are closed.