Bookmarks

    Πολύ πονηρή χαρακτηρίζεται η 11η αγωνιστική ημέρα στον 1ο όμιλο  της Γ’ εθνικής κατηγορίας για τις τέσσερις ομάδες του νομού Καβάλας οι οποίες θέλουν το νικηφόρο αποτέλεσμα η κάθε μία ξεχωριστά προκειμένου να κάνει πράξη τον στόχο που από την αρχή του πρωταθλήματος έχει βάλει.

     

    Α.Ο.Κ και Κεραυνός Πέρνης θέλουν να εκμεταλλευτούν τις έδρες τους ενώ από την άλλη πλευρά ο Νέστος Χρυσούπολης και Αετός Ορφανού που θα αγωνιστούν μακριά από τα γήπεδά τους χρειάζεται να επιδείξουν τον απαιτούμενο σεβασμό με τους αντιπάλους που θα αγωνιστούν για να μην έχουν τυχόν βαθμολογικές απώλειες. Στην αναμέτρηση του Α.Ο.Κ. με την ΑΕ Καλαμπακίου βεβαίως και το μεγάλο φαβορί είναι το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη που θα αντιμετωπίσει μία ομάδα η οποία έχει πολλές αγωνιστικές αδυναμίες. Μάλιστα να σημειώσουμε ότι η τεχνική ηγεσία της ομάδας της Καβάλας μπορεί να υπολογίζει στα πλάνα της τον Βασίλη Γαβριηλίδη ο οποίος επέστρεψε από την Ολλανδία και ήδη με τον Α.Ο.Κ έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Αντίθετα όπως είναι γνωστό θα απουσιάσουν οι τραυματίες Κέρφι, Ντουρτμές καθώς επίσης και ο επιθετικός Αργύρης Μπαρέττας του οποίου η αποθεραπεία βρίσκεται στο τελευταίο της στάδιο. Από την άλλη πλευρά ο πρωτοπόρος Νέστος Χρυσούπολης μπορεί θεωρητικά να φαίνεται ότι θα έχει εύκολο έργο στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟ Κοσμίου αλλά σίγουρα οι παίκτες του Κυριάκου Κετσιεμενίδη θα πρέπει να δείξουν πολύ μεγάλη προσοχή σε ένα παιχνίδι «παγίδα». Την ίδια ώρα να υπογραμμιστεί ότι εξίσου καθοριστικό και ιδιαίτερα πονηρό χαρακτηρίζεται το εκτός έδρας παιχνίδι που θα δώσει ο Αετός Ορφανού στην έδρα του Άρη Αβάτου που απαιτεί μεγάλη προσοχή για τους παίκτες του Δημήτρη Σίτσα. Οι γηπεδούχοι παρουσιάζονται ιδιαίτερα δυνατοί εκτός έδρας και το γεγονός αυτό καθιστά αρκετά μεγάλο τον βαθμό δυσκολίας των παικτών του Δημήτρη Σίτσα στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν την πολυπόθητη νίκη και να μείνουν κοντά  στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 1ου ομίλου της Γ’ εθνικής. Ο τελευταίος εκπρόσωπος του νομού Καβάλας στον 1ο όμιλο και πιο συγκεκριμένα ο Κεραυνός Πέρνης που βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, να πάρει το πολυπόθητο νικηφόρο αποτέλεσμα και να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από την επικίνδυνη θέση της βαθμολογίας. Πάντως εκείνο που θα πρέπει να τονιστεί είναι το ότι η 11η αγωνιστική για τον 1ο όμιλο της Γ’ εθνικής αποτελεί μία πρώτης τάξης ευκαιρία για τον Α.Ο.Κ, το Νέστο Χρυσούπολης, τον Αετό Ορφανού και τον Κεραυνό Πέρνης να προσθέσουν στο ενεργητικό τους από ένα ακόμη πολύτιμο τρίποντο, σε μία αγωνιστική η οποία να επαναλάβουμε ότι χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα πονηρή.

     

    Οι διαιτητές της 1ης αγωνιστικής

    Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ οι διαιτητικές τριπλέτες που θα διευθύνουν τα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής, της Γ’ Εθνικής(1ος όμιλος) που θα διεξαχθούν την ερχόμενη Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, στις 15:00. Να σημειωθεί ότι ο διαιτητής Δημήτρης Κεφαλάς με βοηθούς τον Αχιλλέα Αναστασιάδη και τον Μιχάλη Σάκκο θα σφυρίξει την αναμέτρηση του Α.Ο.Κ. με την ΑΕ Καλαμπακίου. Στον αγώνα του Κεραυνού Πέρνης με τον Αλέξανδρο Κιλκίς αποτελείται από τους διαιτητές Γεωργιτσόπουλο, Παστιάδη, Κοτανίδου της Ε.Π.Σ. Δράμας και στο ματς του ΠΑΟ Κοσμίου με το Νέστο Χρυσούπολης οι Κεφίλης, Τερζόπουλος (Ε.Π.Σ. Έβρου), Κυριαζής (Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας).  Τέλος στον αγώνα ΤΟΥ Άρη Αβάτου με τον Αετό Ορφανού ορίστηκε ο διαιτητής Πουλικίδης (Ε.Π.Σ. Δράμας) με βοηθούς τους Γκιόση, Δημητριάδη (Ε.Π.Σ Θράκης). Στο Σερραϊκό ντέρμπι ανάμεσα στον Εθνικό Σιδηροκάστρου και τον Παμσερραϊκό θα διευθύνει ο Θεσσαλονικιός, Θανάσης Μπούτσικος, ενώ το παιχνίδι Απόλλωνα Παραλιμνίου-Ορφέα Ξάνθης θα το σφυρίξει ο Θωμάς Μαυρίδης από την Πέλλα.

     

    Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 11ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας έχουν ως εξής:

     

    ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

    Διαιτητές: Μπούτσικος, Ανδρέου, Τσεχελίδης (Μακεδονίας)

     

    ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ – ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ

    Διαιτητές: Μαυρίδης, Δεμερτζής, Μίλτσης (Πέλλας)

     

    ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΛΗΣ

    Διαιτητές: Κακουλίδης, Δανδαλίδης, Καραγιάννης (Θράκης)

     

    ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ

    Διαιτητές: Γεωργιτσόπουλος, Παστιάδης, Κοτανίδου (Δράμας)

     

    ΠΑΟ ΚΟΣΜΙΟΥ – ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ

    Διαιτητές: Κεφίλης, Τερζόπουλος(Έβρου), Κυριαζής (Θεσσαλίας)

     

    ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ – ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ

    Διαιτητές: Πουλικίδης (Δράμας), Γκιόση, Δημητριάδης (Θράκης)

     

    ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ – ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ

    Διαιτητές: Κεφαλάς, Αναστασιάδης, Σάκκος (Σερρών)

     

     

    Comments are closed.