Bookmarks

    Με σοβαρότητα, υπευθυνότητα αλλά κυρίως με τον σεβασμό που απαιτείται ο Α.Ο.Κ. και βέβαια όλοι όσοι βρίσκονται εντός των αποδυτηρίων του αντιμετωπίζουν κάθε Κυριακή τις αγωνιστικές υποχρεώσεις που ακολουθούν για τον 1ο όμιλο της Γ’ εθνικής κατηγορίας.

     

    Κάτι ανάλογο ισχύει και για την εκτός έδρας μάχη η οποία ακολουθεί για το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη την ερχόμενη Κυριακή στην Αλεξανδρούπολη κόντρα στον Εθνικό σε ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και με τους «Αργοναύτες» να θέλουν μόνο την κατάκτηση του νικηφόρου αποτελέσματος. Άλλωστε για την ομάδα της Καβάλας κάθε εντός ή εκτός έδρας παιχνίδι, με οποιοδήποτε αντίπαλο είναι ένας τελικός ο οποίος έχει τη δική του ξεχωριστή σημασία. Ανάλογη σημασία υπάρχει και για το εκτός έδρας παιχνίδι μέσα στην Αλεξανδρούπολη στο οποίο οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη θα πρέπει να συνεχίσουν να επιδεικνύουν την ανάλογη σοβαρότητα.

     

    Με τον κόσμο στο πλευρό του

    Εκείνο το οποίο βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι και στο δημοτικό στάδιο της Αλεξανδρούπολης οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη θα έχουν την στήριξη και τη συμπαράσταση κάποιων εκατοντάδων καβαλιωτών φιλάθλων οι οποίοι αναμένεται και κόντρα στον Εθνικό να σταθούν δίπλα στη ομάδα σε πολύ μεγάλο βαθμό. Είτε με το λεωφορείο το οποίο θα βάλει δωρεάν η διοικούσα επιτροπή του Α.Ο.Κ. για να καλύψει μέρος των αναγκών της μετακίνησης των φιλάθλων, πολλοί καβαλιώτες αναμένεται με τα επιβατικά τους αυτοκίνητα να μετακινηθούν στην πόλη της Θράκης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι περίπου 300 καβαλιώτες φίλαθλοι θα μετακομίσουν την ερχόμενη Κυριακή στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

     

    Γνωστά είναι τα προβλήματα

    Σε ότι έχει να κάνει με τα προβλήματα τα οποία καλείται ο Παύλος Δερμιτζάκης να αντιμετωπίσει για το παιχνίδι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης να τονίσουμε ότι αυτά είναι γνωστά. Πιο συγκεκριμένα θα απουσιάσουν οι Ντουρτμές και Κέρθι, δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι υποβλήθηκαν σε εγχειρήσεις και διανύουν στάδιο αποκατάστασης. Από την άλλη πλευρά ο Αργύρης Μπαρέττας όπως όλα δείχνουν αναμένεται στις αρχές της εβδομάδας που ακολουθεί να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Η τεχνική ηγεσία του Α.Ο.Κ. πάντως για το εκτός έδρας παιχνίδι στην Αλεξανδρούπολη μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τουμανίδη ο οποίος είχε τιμωρηθεί με μία αγωνιστική, απουσίασε από το προηγούμενο παιχνίδι με την ΑΕ Καλαμπακίου και ο Παύλος Δερμιτζάκης πλέον μπορεί να τον υπολογίζει.

     

    Comments are closed.