Bookmarks

    Χωρίς σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα σε εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία του Α.Ο.Κ για το καθοριστικό  εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί στο Κιλκίς, με αντίπαλο τον δυνατό Αλέξανδρο για την 9η αγωνιστική ήμερα στον 1ο όμιλο της Γ’ εθνικής κατηγορίας.

     

    Το παιχνίδι χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα καθοριστικό για την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη και αυτό διότι η ομάδα του Κιλκίς παρουσιάζει ένα δυνατό σύνολο και το γεγονός αυτό καθιστά το έργο των ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ αρκετά δύσκολο. Ωστόσο η ομάδα της Καβάλας που διανύει περίοδο φόρμας τις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, έχοντας την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα του 1ου ομίλου, θα πρέπει να δείξει την απαιτούμενη προσοχή γιατί η νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αλέξανδρο Κιλκίς θα αποδειχθεί «χρυσός» για την συνέχεια τους πρωταθλήματος.

     

    Δύο είναι οι τραυματίες

    Σε ότι έχει να κάνει μα το ιατρικό απουσιολόγιο του Α.Ο.Κ να σημειώσουμε ότι τα προβλήματα είναι γνωστά και ο λόγος γίνεται για τους ποδοσφαιριστές Βαγγέλη Κέρθι και Χρήστο Ντουρμέ οι οποίοι υποβλήθηκαν σε εγχειρήσεις μετά τα προβλήματα που προέκυψαν από τους τραυματισμούς τους. Οι συγκεκριμένοι δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο στάδιο της αποκατάστασης. Από εκεί και πέρα ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν αντιμετωπίζει  κάποιο πρόβλημα με τιμωρία ποδοσφαιριστή και κόντρα στον Αλέξανδρο υπολογίζει σε όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας.

     

    Στην Εθνική Ελπίδων ο Βασίλης Γαβριηλίδης

    Στην αποστολή της Εθνικής ομάδας των Ενόπλων κλήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Α.Ο.Κ. Βασίλης Γαβριηλίδης για τα δυο παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου πρωταθλήματος το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Κίνα. Ειδικότερα να σημειώσουμε ότι ο αρχηγός  των «Αργοναυτών» ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του Α.Ο.Κ. στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, κλήθηκε στην αποστολή της Εθνικής ομάδας των Ενόπλων για τα παιχνίδια, τα οποία προγραμματίστηκαν τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου και την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου που θα γίνουν στην Ουτρέχτη με τις αντίστοιχες Εθνικές της Ολλανδίας και της Γερμανίας.  Στην αποστολή συμμετέχουν της Εθνικής Ελλάδας  και αρκετοί παίκτες που αγωνίζονται σε ομάδες της Super League.

     

    Στις 11.30 το πρωί η αναχώρηση για το Κιλκίς

    Στις 11.30 το πρωί της Κυριακής 2 Δεκεμβρίου θα αναχωρήσει το δωρεάν λεωφορείο της διοικούσας επιτροπής του Α.Ο.Κ.,  για το Κιλκίς. Να σημειωθεί ότι οι φίλαθλοι του Α.Ο.Κ.  μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στα γραφεία του της ομάδας καθώς επίσης  και στο Ψητοπωλείο «Δεληκάρης».

    Comments are closed.