Bookmarks

    Από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Καβάλας ανακοινώνεται ότι την ερχόμενη  Δευτέρα 12 Νοεμβρίου και ώρα 19:15, στο πλαίσιο της εβδομαδιαίας εκπαιδευτικής δραστηριότητας, θα πραγματοποιηθεί η  επιμορφωτική συγκέντρωση των διαιτητών στην αίθουσα εκπαίδευσης Διαιτητών της Ε.Π.Σ. Καβάλας. 

     

    Στην εν λόγω συγκέντρωση, από το Μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Καβάλας, Ιωάννη Κούτλα, θα παρουσιασθεί η διδακτική ενότητα «Συνεργασία» (Teamwork), με προβολή επιλεγμένων clips τα οποία περιλαμβάνονται στον εκπαιδευτικό υλικό της UEFA (RAP 2017-2 και RAP 2018-1). Η παρουσία όλων των διαιτητών, βοηθών (αξιολογημένων και μη) και των παρατηρητών διαιτησίας στην επιμορφωτική συγκέντρωση είναι υποχρεωτική, θα τηρηθεί το απουσιολόγιο και θα κοινοποιηθεί στη ΚΕΔ/ΕΠΟ, σύμφωνα με τον Κανονισμό Διαιτησίας.

     

    Επίσης, η Ε.Π.Σ. Καβάλας κάνει γνωστό ότι από την ΚΕΔ/ΕΠΟ έχουν καθορισθεί οι Περιφερειακοί Σύνδεσμοι Ανάπτυξης της Διαιτησίας. Η Ένωση μας και πιο συγκεκριμένα η Διαιτησία μας ανήκει στη διαιτητική περιφέρεια που αποτελείται από τις Ενώσεις Δράμας – Καβάλας – Ξάνθης – Θράκης – Έβρου. Τέλος, η ευχάριστη είδηση για την Καβαλιώτικη διαιτησία είναι το γεγονός ότι η διαιτητής της Ένωσής Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας κα Νατάσα Μυλοπούλου ανακηρύχθηκε διεθνής διαιτητής, αφού έχει ορισθεί ως τέταρτη διαιτητής στους διεθνείς φιλικούς αγώνες μεταξύ των εθνικών ομάδων γυναικών Ελλάδας – Σλοβακίας, που θα γίνουν στις 8 και 11 Νοεμβρίου 2018 σε Δράμα και Καβάλα.

     

     

    Comments are closed.