Bookmarks

    Την απόλυτη ικανοποίηση του για τη μεγάλη διάθεση, το πάθος και τη δύναμη που διέκρινε τους παίκτες τους στο παιχνίδι με τον Αετό Ορφανού, εξέφρασε μετά το τέλος της αναμέτρησης και τη νίκη του Α.Ο.Κ. στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» ο προπονητής του Παύλος Δερμιτζάκης.

     

    Από την πλευρά του ο τεχνικό του Αετού Ορφανού Δημήτρης Σίτσας αφού έκανε εκτενή αναφορά στην εξέλιξη της αναμέτρησης δήλωσε ότι είναι σίγουρος ότι το καλοκαίρι η Καβάλα θα είναι σε άλλη κατηγορία.

     

    Οι  δηλώσεις του Παύλου Δερμιτζάκη

    Ειδικότερα ο προπονητής των «Αργοναυτών» Παύλος Δερμιτζάκης στις δηλώσεις του σημείωσε τα εξής:

     

    -«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί πραγματικά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα είχαν μεγάλη διάθεση, πάθος, δύναμη στο παιχνίδι τους. Είναι στοιχεία που μπορούν και έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην έκβαση ενός παιχνιδιού. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα η οποία έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα από πέρσι με μια πολύ καλή πορεία. Φέτος είναι στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και φαίνεται ότι αυτό το σωματείο σε όλα τα επίπεδα κάτι κάνει σωστά.  Θέλω να τονίσω ότι έχει ένα πάρα πολύ καλό προπονητή ο οποίος βάζει προβληματισμούς και πραγματικά σήμερα το παιχνίδι είχε πολύ  τακτική. Θα συμφωνήσω με το Δημήτρη γιατί μας έβαλε προβληματισμό όσον αφορά το σχηματισμό. Προσπαθήσαμε και δουλέψαμε πάνω σε αυτό το σχηματισμό τις τελευταίες ημέρες στις καθημερινές μας προπονήσεις. Δεν είναι εύκολο να διασπάσεις μια ομάδα που το εφαρμόζει σωστά. Στο πρώτο ημίχρονο μας δόθηκε η δυνατότητα στο 5` να ανοίξουμε το σκορ με το πέναλτι που κερδίσαμε.  Μας φόρτωσε πίεση, μας φόρτωσε άγχος το ότι δεν προηγηθήκαμε στο σκορ με την απώλεια του πέναλτι.  Το έβλεπα στα πρόσωπα των παιδιών με αποτέλεσμα να μην έχουμε τη σωστή κυκλοφορία της μπάλας. Παράλληλα θέλω να σας πω ότι το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στο α’ ημίχρονο.  Περιορίσαμε τα δυνατά σημεία του αντιπάλου που είναι η μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση.  Οι στημένες φάσεις επίσης ένα δυνατό σημείο του Αετού και οι ευκαιρίες που δημιούργησε ήταν μόνο από το φάουλ και γενικότερα από στημένες φάσεις. Αλλάξαμε το σχηματισμό με τις αλλαγές που κάναμε στο β’ ημίχρονο και πετύχαμε μια νίκη που θα έλεγα ήταν κάτι που την θέλαμε πάρα πολύ. Ευχαριστούμε τον κόσμο  που δήλωσε πάλι παρόν και μας βοήθησε στον στόχο που είχαμε για σήμερα και από αύριο βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι για να συνεχίσουμε ένα σερί που έχουμε χτίσει στα τελευταία ματς. Τέλος θέλω να τονίσω ότι αξίζουν συγχαρητήρια στον Δημήτρη και στον Αετό. Είναι για μένα  η καλύτερη ομάδα που πέρασε από το «Ανθή Καραγιάννη» και η πιο καλή που αντιμετώπισα φέτος.  Έχει υψηλό ταβάνι».

     

    Οι δηλώσεις του Δημήτρη Σίτσα

    Από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας του Αετού Ορφανού Δημήτρης Σίτσας στις δηλώσεις που έκανε υποστήριξε τα εξής:

     

    -«Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι σε αυτή την αίθουσα για να ξανακάνω δηλώσεις. Τη μια φορά ήταν σε παιχνίδι του ΑΟΚ με τον Άρη. Θέλω να ευχαριστήσω τον Παύλο Δερμιτζάκη και την Καβάλα για τη φιλοξενία τους.  Όταν χάνεις με ένα αυτογκόλ σίγουρα σε δημιουργείται η πικρία ότι μπορούσες να πάρεις κάτι παραπάνω από το παιχνίδι. Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μια ομάδα όπως είναι η Καβάλα χρειάζεται και τύχη για να πάρεις καλό αποτέλεσμα όσο καλά και να έχει πάει η τακτική σου.  Νομίζω πάντως ότι ήμασταν πάρα πολύ καλά προσεγμένοι όσον αφορά την αμυντική μας τακτική.  Αλλάξαμε την τακτική μας από 5-4-1 σε 4-4-2 και βάλαμε λίγο δύσκολα στην ομάδα της Καβάλας. Λόγω αμέλειας κινδυνέψαμε σε 1-2 φάσεις εκτός του πέναλτι.  Θα δω τη φάση του πέναλτι ενώ θέλω να τονίσω ότι ο παίκτης μου ορκίζεται ότι δεν τον ακούμπησε. Παράλληλα θέλω να σημειώσω ότι δεν δημιουργήσαμε πολλές φάσεις εκτός από εκείνες που έγιναν από μερικές καλές αντεπιθέσεις μας. Στο επιθετικό κομμάτι δεν δώσαμε αυτά που έπρεπε να δώσουμε. Αξίζουν συγχαρητήρια  στην ομάδα της Καβάλας και στους ανθρώπους που κάνουν αυτή την προσπάθεια. Τέλος θέλω να σας πω ότι είμαι σίγουρος ότι το καλοκαίρι η Καβάλα θα είναι σε άλλη κατηγορία».

    Comments are closed.