Bookmarks

    -«Θέλει σοβαρότητα, πειθαρχία και ισορροπίες  για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας». Μέσα από την φράση αυτή στις δηλώσεις του, μετά το νικηφόρο (2-0) σε βάρος του Ορφέα Ξάνθης, ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Παύλος Δερμιτζάκης περιγράφει, τα «συστατικά» της επιτυχίας που θα πρέπει να ακολουθήσουν όλοι εντός των αποδυτηρίων προκειμένου οι «Αργοναύτες» στο τέλος του πρωταθλήματος να πανηγυρίσουν την πολυπόθητη άνοδο.

     

    Οι δηλώσεις του Παύλου Δερμιτζάκη

    Πιο συγκεκριμένα ο τεχνικός των «Αργοναυτών» Παύλος Δερμιτζάκης στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Ορφέα Ξάνθης, υπογράμμισε τα εξής:

     

    -«Δεν υπάρχει θέμα παρεξήγησης γιατί ξέρουμε όλοι την ποιότητα που έχει ο κ. Χατζημεστής. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής που έχει κάνει σοβαρή δουλειά. Δεν έχει πέσει κάτι στην αντίληψη μου αλλά αν έχει γίνει κάτι, εγώ προσωπικά σαν προπονητής ζητώ συγνώμη γιατί δεν είναι στη φιλοσοφία μου αλλά  ούτε σ αυτό που θέλω να φτιάξω για την ομάδα μου. Χίλια συγνώμη αν έχει γίνει.  Είναι κάτι που πρέπει να μας απασχολήσει.  Δεν το γνωρίζω, σέβομαι κάτι το οποίο λέει  η φιλοξενούμενη ομάδα. Εγώ αν έχει γίνει το καταδικάζω. Δεν είναι ούτε στη φιλοσοφία της ομάδας. Βγάζουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, σήμερα παίζαμε με μια ομάδα που είναι πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα. Μια ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο, έχει καλή ψυχολογία και ένα ρόστερ που είναι χρόνια μαζί και αυτό είναι πλεονέκτημα.  Ο Ορφέας δεν είχε να χάσει τίποτα.  Ο ΑΟΚ έπαιζε με πίεση. Θέλω να πιστεύω ότι μετέφερα στα παιδιά μια θετική πίεση, να κάνουμε πράγματα καλά. Από την άλλη εμείς είχαμε τα προβλήματα μας.

    Ο Τσούτσης δεν είναι 100% καλά ενώ ο Γεμιστός έπαιξε με πρόβλημα. Επίσης απουσίαζαν οι τραυματίες Κέρθι, Μπαρέττας, και ο τερματοφύλακας Βρονταράς.  Προερχόμασταν από ένα αρνητικό αποτέλεσμα στο Νέστο και θέλαμε τη νίκη γιατί μπορεί σε 2 αγωνιστικές να είμαστε και στην πρώτη θέση βάση προγράμματος. Θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που για άλλο ένα παιχνίδι ήτανε ο 12ος παίκτης της ομάδας.

    Ο αντίπαλος ήξερε τι ζητούσε και τι θέλει ενώ στο α` μέρος είχαμε την κατοχή της μπάλας. Υπήρχε σκοπιμότητα στο παιχνίδι του Ορφέα αλλά δεν θα το παρεξηγήσω αφού είναι τέτοια η κατηγορία. Η ανοχή της διαιτησίας με προβλημάτισε.  Παίξανε μεγάλο ρόλο οι αλλαγές στο β` μέρος. Παιδιά που έρχονται από τον πάγκο είναι οι πιο βασικοί παίκτες της ομάδας.  Θέλαμε πολύ τη νίκη, ευχαριστούμε τον κόσμο.

    Η χαρά είναι μέχρι το βράδυ. Αύριο είναι μια διαφορετική μέρα. Θέλει σοβαρότητα, πειθαρχία, ισορροπίες για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας.  Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, κάνω και εγώ λάθη αφού τώρα το μαθαίνω.  Δεν πρέπει να κοιτάζουμε τα πράγματα αφ υψηλού. Σίγουρα η Καβάλα είναι ένα τεράστιο όνομα αλλά τώρα παίζει στη Γ` Εθνική. Πρέπει να συμπεριφερόμαστε όπως πρέπει. Στο τέλος πρέπει όλοι να χαρούμε μέσα από ένα δύσκολο πρωτάθλημα»

    Comments are closed.