Bookmarks

    Κλήσεις σε απολογία, τιμωρίες ομάδων παραγόντων και παικτών, ορισμοί εξ αναβολής αναμετρήσεων, δραστηριότητες των μικτών ομάδων, τα τεστ των καβαλιωτών διαιτητών και η τιμωρία που επιβλήθηκε στον Βρασίδα Νέας Περάμου που χάνει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Καβάλας με (3-0) ενώ αφαιρούνται και 3 βαθμοί, αναφέρονται στο δελτίο τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα η Ε.Π.Σ. Καβάλας.

     

     

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Ειδικότερα στο δελτίο τύπου που εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Καβάλας, αναφέρονται τα εξής:

     

    -«1. Την Τετάρτη  21 Νοεμβρίου 2018 οι μεικτές μας ομάδες Κ-14 και Κ-16 αντιμετωπίζουν στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Καβάλας τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Ξάνθης. Ο αγώνας της ομάδας Κ-14 θα ξεκινήσει στις 12:30 μ.μ., ενώ αυτός της ομάδας Κ-16 στις 14:30 μ.μ..

    2. Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία, το απόγευμα της Τετάρτης 14/11/2018 στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο, τα τεστ των διαιτητών και βοηθών διαιτητών τοπικών κατηγοριών της Ένωσής μας.

    3. Τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο πεντακοσίων (500) ευρώ με αναστολή ο πρόεδρος του σωματείου ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΚΕΡΟΥ, κ. Κοσμάς Χατζηβασιλειάδης. Επίσης, τιμωρήθηκε με ένα αποκλεισμό εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους.

    4. Τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο τριακοσίων (300) ευρώ και απαγόρευση εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για ένα μήνα, με αναστολή, ο παράγοντας του σωματείου ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΛΙΡΑΧΗΣ, κ. Βασίλειος Αντάρτης.

    5. Τιμωρήθηκε με αυστηρή έγγραφη επίπληξη ο παράγοντας του σωματείου ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ κ. Εμμανουήλ Τσιλογεώργης.

    6. Ενημερώνουμε όλα τα σωματεία μας, ότι, σύμφωνα με το άρθρο 18 της προκήρυξης τοπικών πρωταθλημάτων της περιόδου 2018 – 2019, την οποία έχουν υπογράψει και αποδεχθεί με τη δήλωση συμμετοχής τους τα σωματεία, έχουν την υποχρέωση να επιτρέπουν και να παρέχουν κάθε διευκόλυνση στους ανθρώπους του «ΚΑΒΑΛΑ ΠΑΜΕ ΓΗΠΕΔΟ», ώστε να καλύπτουν τηλεοπτικά τους αγώνες τους.

    7. Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Καβάλας, στη συνεδρίαση της 16/11/2018, εξέτασε και έκανε δεκτή την ένσταση του σωματείου ΒΡΑΣΙΔΑΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ σε βάρος του σωματείου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, καθώς θεωρεί ότι το σωματείο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ παραβίασε τις διατάξεις του Κανονισμού Προπονητών Ποδοσφαίρου και επιβάλλει σε αυτό χρηματικό πρόστιμο εκατό (100) ευρώ.

    8. Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Καβάλας, στη συνεδρίαση της 16/11/2018, εξέτασε και έκανε δεκτή την ένσταση του σωματείου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ σε βάρος του σωματείου ΒΡΑΣΙΔΑΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ, καθώς θεωρεί ότι το σωματείο ΒΡΑΣΙΔΑΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ παραβίασε τις διατάξεις του ΚΑΠ και ως εκ τούτου κατακυρώνει τον ποδοσφαιρικό αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΒΡΑΣΙΔΑΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ υπέρ του ενιστάμενου σωματείου, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, με σκορ 3-0. Αφαιρούνται, δε, τρεις βαθμοί (-3) από τον πίνακα βαθμολογίας της τρέχουσας περιόδου από το υπαίτιο σωματείο, ΒΡΑΣΙΔΑΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ.

    9. Ορίστηκαν οι δύο εξ’ αναβολής αγώνες της Α’ Κατηγορίας, ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΡΗΝΙΔΩΝ – ΘΕΑΓΕΝΗΣ ΘΑΣΟΥ και ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ – ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, για την Κυριακή 25/11/2018 στις 15:00 μ.μ.. Παράλληλα, αναβλήθηκε ο αγώνας Κυπέλλου Κατηγοριών ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ – ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ για τις 24/11/2018.

    10. Καλείται σε απολογία την Τρίτη 20/11/2018 στις 18:00 μ.μ. στα  γραφεία της ΕΠΣ Καβάλας το Δ.Σ. του σωματείου ΝΑΖΙΑΝΖΟΣ Ν. ΚΑΡΒΑΛΗΣ, για όσα αναγράφονται στο Φύλλο Αγώνα της αναμέτρησης ΝΑΖΙΑΝΖΟΣ Ν. Καρβάλης – Α.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ».

     

    Comments are closed.