Bookmarks

    Η κορυφή του πίνακα της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας στην κυριολεξία πήρε φωτιά μετά την ολοκλήρωση της 8ης αγωνιστικής και σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα η υπόθεση της ανόδου μάλλον περνάει από το νομό Καβάλας.

     

    Και αυτό γιατί ο Νέστος Χρυσούπολης βρίσκεται στο ρετιρέ της βαθμολογίας με 18 βαθμούς ενώ τη δεύτερη θέση μοιράζονται ο Α.Ο.Κ. και ο Αετός Ορφανού με έναν βαθμό λιγότερο. Μάλιστα οι συγκεκριμένες δύο ομάδες την ερχόμενη Κυριακή 25 Νοεμβρίου «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» στην αναμέτρηση η οποία θα διεξαχθεί στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Μάλιστα να τονιστεί ότι στο στρατόπεδο της Ελαφράς Ταξιαρχίας του Βορρά έχουν το μυαλό τους όχι μόνο στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Αετό Ορφανού αλλά και στο κατά πόσο ο συγκεκριμένος αγώνας θα διεξαχθεί με κόσμο ή λόγω της τιμωρίας κεκλισμένων των θυρών. Η υπόθεση της έφεσης που κατέθεσε ο Α.Ο.Κ. εκδικάζεται την Τετάρτη (21/11) και άπαντες περιμένουν με αγωνία την έκδοσή της προκειμένου να διαλευκανθεί το τοπίο αλλά και ταυτόχρονα να δικαιωθούν οι «Αργοναύτες». Γεγονός πάντως είναι ότι βρισκόμαστε στα πρόθυρα ενός πολύ σπουδαίο αγώνα με την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη να προετοιμάζεται εντατικά με τα προβλήματα να είναι γνωστά.

     

    Με την καλύτερη ψυχολογία ο Α.Ο.Κ.

    Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο Α.Ο.Κ. κόντρα στον Αετό Ορφανού θα παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία μετά το εντυπωσιακό πέρασμα του από το Σιδηρόκαστρο και την ευρεία νίκη του με το εντυπωσιακό σκορ (0-6). Από την πλευρά του μάλιστα ο Παύλος Δερμιτζάκης κόντρα στον Αετό Ορφανού δεν αναμένεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα αφού δείχνει να είναι ικανοποιημένος και από τις εμφανίσεις των παικτών του αλλά και από τα αποτελέσματα τα οποία στις τελευταίες αγωνιστικές του 1ου ομίλου της Γ’ εθνικής τον αφήνουν απόλυτα ικανοποιημένο. Το μεγαλύτερο μάλιστα βάρος από την πλευρά του στις καθημερινές προπονήσεις πέφτει κυρίως σε θέματα τακτικής αλλά και σε θέματα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών.

     

    Τα προβλήματα είναι γνωστά

    Σε αγωνιστικό επίπεδο τα προβλήματα είναι γνωστά για την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Καβάλας και η αναφορά μας γίνεται στους ποδοσφαιριστές Μπαρέττα, Κέρθι και τον Ντουρτμέ οι οποίοι αντιμετωπίζουν διαφορετικά προβλήματα. Ο Κέρθι να τονίσουμε ότι υποβλήθηκε σε  εγχείρηση στο δάκτυλο του ποδιού του και σύμφωνα με τις ιατρικές εκτιμήσεις θα επιστρέψει στις προπονήσεις σε τρεις περίπου εβδομάδες. Από την άλλη πλευρά ο νεαρός ποδοσφαιριστής Ντουρτμές αντιμετωπίζει πρόβλημα με το γόνατό του ενώ σε ότι έχει να κάνει με τον Αργύρη Μπαρέττα να σημειώσουμε ότι σε μία εβδομάδα περίπου αναμένεται να μπει κανονικά σε ρυθμούς κανονικών προπονήσεων. Από εκεί και πέρα ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν αντιμετωπίζει κάποια άλλα επιπρόσθετα αγωνιστικά προβλήματα.

     

    Ο Α.Ο.Κ. ευχαριστεί τον Μακάριο Λαζαρίδη

    Τέλος να αναφέρουμε ότι η διοικούσα επιτροπή του Α.Ο.Κ. στο δελτίο τύπου που εξέδωσε τονίζει ότι, ευχαριστεί θερμά τον σύμβουλο επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας κ.Μακάριο Λαζαρίδη για την έμπρακτη στήριξη του στην ομάδα μας, από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε την διοίκηση της. Άλλωστε, αυτή η αγάπη έρχεται από το μακρινό παρελθόν και …δεν θα μπορούσε να κάνει και διαφορετικά καθώς από μικρός στηρίζει τον Α.Ο.Καβάλα όπως μαρτυρά και το πλήθος ιστορικών φωτογραφιών της δεκαετίας του 1970 που υπάρχουν στα γραφεία μας, όπως και η συγκεκριμένη από το 1976 όπου με το καραβάκι στο στήθος ζητεί από τον τότε Υπουργό Οικονομικών Μ. Έβερτ την οικονομική ενίσχυση του ΑΟΚ.

     

    Comments are closed.