Bookmarks

    Κόντρα στην ομάδα των Πρωταθλητών Πεύκων, το απόγευμα του Σαββάτου (3/11)  στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας  «Αλεξάνδρα Δήμογλου» η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Α.Ο.Κ. μπορεί να έχασε με σετ 1-3  αλλά το σίγουρο είναι ότι άφησε πολλές και καλές εντυπώσεις και έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και ότι έχει μέλλον.

     

    Έδειξε ότι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας έγινε πολύ καλή δουλεία κυρίως ότι υπάρχει η διάθεση οι στόχοι που μπήκαν από την αρχή, στο τέλος του πρωταθλήματος να γίνουν πράξη. Το μοναδικό μειονέκτημα είναι η έλλειψη εμπειρίας το οποίο έπαιξε το δικό του σημαντικό βέβαια ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα  σε ομάδες με υψηλότερο στόχο, όπως είναι η ομάδα των Πεύκων Θεσσαλονίκης.

    Στο 2ο, 3ο και 4ο σετ του αγώνα η ομάδα των Πρωταθλητών Πεύκων κόντρα στον Α.Ο. Καβάλα επέβαλε πλήρως τον ρυθμό της και παρά τα 35 λάθη, αρκετά για μία ομάδα τέτοιου επιπέδου, πήρε τελικά τη νίκη με 1-3 σετ (25-21, 16-25, 20-25, 17-25). Εκείνο το οποίο πρέπει να σημειώσουμε είναι το ότι το 1ο σετ, ήταν το καλύτερο για την ομάδα της Έφης Γερακίνη, που έπαιξε στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας γυναικών.

    Η σύνθεση της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Α.Ο.Κ., στο παιχνίδι με τους Πρωταθλητές Πεύκων ήταν η ακόλουθη:

    Κλίκη (11 πόντοι), Τσιούλκα (6), Νικολάου (1), Δικαστοπούλου (6), Ευθυκράτη (10), Μπαρή (5), Γερακίνη (1), Αγγελοπούλου (2), Αναγνώστου (1), Βαλιδάκη, Παπακώστα.

     

     

    Comments are closed.