Bookmarks

    Δελτίο τύπου εξέδωσε η διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, στο οποίο αναφέρεται στον διεθνή φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα γυναικών ανάμεσα στην Εθνική Ελλάδος και την Εθνική Σλοβακίας, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Νοεμβρίου, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».

     

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικότερα στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, αναφέρει τα εξής:

     

    -«Έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε στην πόλη μας τον διεθνή φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα γυναικών ανάμεσα στην Εθνική Ελλάδος και την Εθνική Σλοβακίας, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 στις 12:00 μ.μ.

    Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, έχοντας ως βασικό στόχο να παρουσιάσουν σε όλη του τη διάσταση στην κοινωνία και ιδιαίτερα στα κορίτσια που πηγαίνουν σχολείο από την ηλικία των 6 ετών και άνω το γυναικείο ποδόσφαιρο, προσκαλούμε όλους τους μαθητές να παρευρεθούν στο γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη» της Καβάλας.

    Θέλουμε να γνωστοποιήσουμε ότι στόχος της ΕΠΟ, αλλά και της ΕΠΣ Καβάλας, είναι να προκαλέσουν το ενδιαφέρον του κόσμου και να «αναμείξουν» στη διαδικασία ανάπτυξης του γυναικείου ποδοσφαίρου όσα περισσότερα κορίτσια και γυναίκες μπορούν.

    Επίσης, στόχος μας είναι να αυξηθεί ο αριθμός των σωματείων που ασχολούνται με την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου και στη συνέχεια να στελεχωθούν οι εθνικές ομάδες όλων των ηλικιών, ώστε να μπορούν να εκπροσωπούν την Ελλάδα επάξια σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις με σταθερή παρουσία και επιτυχία.

    Μεταξύ των προσπαθειών που καταβάλλονται είναι και η δημιουργία, στο προσεχές διάστημα, σχολικών πρωταθλημάτων ανά ηλικία και η δημιουργία καλοκαιριών camps υπό την εποπτεία της ΕΠΟ. Αυτό θα βοηθήσει, ώστε να επιτευχθεί η διάδοση και η ανάπτυξη του αθλήματος και, όπως γίνεται στις μικρές ηλικίες των αγοριών, κάθε ΕΠΣ να αποκτήσει τη δική της μεικτή ομάδα Κορασίδων και Νεανίδων, προκειμένου να δημιουργηθεί μελλοντικά και το αντίστοιχο γυναικείο πρωτάθλημα μεικτών ομάδων Ενώσεων».

     

    Comments are closed.