Bookmarks

    Το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στο Ιππικό Κέντρο Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη, οι 6οι Αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας. Για άλλη μια φορά η συμμετοχή μιας αθλήτριας από την Καβάλα Ελένης Αγγελούδη έκανε τους αγώνες «δική» μας υπόθεση.

     

    Ειδικότερα να σημειώσουμε ότι η αμαζόνα Ελένη Αγγελούδη με τον ίππο Reportero συμμετείχε και τις δύο ημέρες των Αγώνων. Την πρώτη μέρα κατέκτησαν δύο πρώτες θέσεις στις Κατηγορίες Α3 και Α4 με ποσοστά 65,455 και 62,692, ενώ την Κυριακή κατέκτησαν ένα αργυρό και ένα χρυσό μετάλλιο στις κατηγορίες Α3 και Α4 αντίστοιχα, με ποσοστό 66,136 και 63,269. Να υπογραμμίσουμε ότι το ζευγάρι των αθλητών προπονείται στην Ακαδημία Κατσίτη, με προπονήτρια την Κωνσταντίνα Κατσίτη.
    Βέβαια εκείνο το οποίο πρέπει να υπογραμμιστεί είναι το ότι πέρα όμως από τις πρωτιές των συγκεκριμένων Αγώνων, η συντοπίτισσά μας αμαζόνα κατάφερε κάτι πολύ περισσότερο: ανακηρύχθηκε και βραβεύτηκε ως 1η Πολυνίκης Βορείου Ελλάδος για το 2018 στην Κατηγορία Α3, ενώ ο ίππος της κ. Αγγελούδη, Reportero, βραβεύτηκε κι αυτός ως Πολυνίκης Ίππος για το έτος 2018. Ευχόμαστε στο αγωνιστικό ζευγάρι να συνεχίσει και την επόμενη χρονιά το ίδιο δυναμικά όπως φαίνεται να κλείνει το 2018 και να έχουν συνεχή και ανάλογη εξέλιξη στο άθλημα που υπηρετούν.

    Comments are closed.