Bookmarks

    Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας εξέδωσε δελτίο τύπου μέσα από το οποίο εκφράζει τη συμπαράστασή του προς τον ΑΟΚ και τον πρόεδρό του Αντώνη Αντωνίου σε ότι έχει να κάνει με την ποινή  που επιβλήθηκε από την αρμόδια επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρική Ομοσπονδίας.

     

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ Καβάλας

    Αναλυτικά στο δελτίο τύπου συμπαράστασης που εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας αναφέρονται τα εξής:

     

    -«Εν όψει της συζήτησης της έφεσης του σωματείου – μέλους μας ΚΑΒΑΛΑ Α.Ο., για την ανατροπή της υπ’ αριθμόν 270/2018 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ και των ποινών που επιβλήθηκαν τόσο στο σωματείο, όσο και στον Πρόεδρο αυτού (ο οποίος έχει υπηρετήσει την ΕΠΣ και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο για 3-4 χρόνια), αισθανόμαστε την ανάγκη, ως Προϊσταμένη Αρχή του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου, να εκφράσουμε με την παρούσα επιστολή μας την αμέριστη συμπαράσταση μας σε αμφότερους, πιστεύοντας ακράδαντα ότι τελικά είναι δυνατή η δικαίωση τους από την αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ.

    Τονίζουμε, ιδιαίτερα, ότι ως Ένωση των ερασιτεχνικών σωματείων του νομού Καβάλας σεβόμαστε πάντοτε τα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου και τις αποφάσεις που εκδίδουν, διαπιστώνοντας, παράλληλα,  ότι διαχρονικά σε πλείστες όσες περιπτώσεις, οι αποφάσεις των πρωτοβάθμιων οργάνων της ΕΠΟ έχουν ανατραπεί μετά από την άσκηση του σχετικού δικαιώματος από τις θιγόμενες ομάδες και τα φυσικά πρόσωπα – αξιωματούχους αυτών».

     

    *** Παράλληλα να σημειώσουμε ότι ορίστηκαν οι δύο εξ’ αναβολής αγώνες της Α’ Κατηγορίας Κεραυνός Κρηνίδων-Θεαγένης Θάσου και Αναγέννηση Λιμεναρίων-Βύρωνας Καβάλας, για την Κυριακή 25/11/2018 στις 15:00 μ.μ.. Παράλληλα, αναβλήθηκε ο αγώνας Κυπέλλου Κατηγοριών Αναγέννηση Λιμεναρίων-Βύρωνας Καβάλας για τις 24/11/2018.

     

    *** Τέλος να αναφέρουμε ότι σήμερα Τετάρτη  21 Νοεμβρίου 2018 οι μεικτές μας ομάδες Κ-14 και Κ-16 αντιμετωπίζουν στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Καβάλας τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Ξάνθης. Ο αγώνας της ομάδας Κ-14 θα ξεκινήσει στις 12:30 μ.μ., ενώ αυτός της ομάδας Κ-16 στις 14:30 μ.μ..

    Comments are closed.