Bookmarks

    Την ομόφωνη απόφαση να απαντήσει θετικά στην πρόταση για δημιουργία τμήματος μπάσκετ με αμαξίδιο σε συνεργασία με τον σύλλογο «Ίρις» έκανε και επίσημα γνωστό το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Καβάλα στο δελτίο τύπου που εξέδωσε.

     

    Να σημειωθεί το γεγονός ότι οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει εδώ και έναν περίπου μήνα για την συνεργασία με την οποία οι αθλητές του συλλόγου που αγωνίζονται στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα θα φορούν πλέον το «καραβάκι» στο στήθος. Αυτό που απέμενε ήταν η επίσημη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., με την οποία θα ξεκινήσουν οι απαραίτητες νομικές διεργασίες.

     

    Η ανακοίνωση του Α.Ο.Καβάλα

    Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. αναφέρει τα εξής:

    -«Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Καβάλα ανακοινώνει πως μετά από ομόφωνη απόφαση που έλαβε, αποδέχτηκε την πρόταση δημιουργίας τμήματος μπάσκετ με αμαξίδιο σε συνεργασία με τον σύλλογο ΙΡΙΣ. Σύντομα θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες απορρόφησης του συγκεκριμένου συλλόγου και σίγουρα είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για τον ΑΟ Καβάλα που μεγαλώνει ακόμα περισσότερο και συνάμα αγκαλιάζει αθλητές με κυρίαρχο χαρακτηριστικό την μεγάλη δύναμη της ψυχής τους».

     

    Comments are closed.